Ak Parti'den Erdoğdu'da gövde gösterisi

Ak parti Ortahisar İlçesi 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışı izdihama dönüştü. Havai fişek ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Eski Bakan Faruk Özak, Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Sey

Ak Parti'den Erdoğdu'da gövde gösterisi
Ak parti Ortahisar İlçesi 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışı izdihama dönüştü.
 
Havai fişek ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Eski Bakan Faruk Özak, Milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Seçim merkezi açılışında konuşan Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş” Biz milletin partisiyiz, başımız dik, alnımız ak.Biz insan odaklı siyaset yapan bir partideyiz. Biz milletin partisiyiz. Ak kalmak ve vicdanlarınızda ak siyaset yapmak için,  yola çıktık.   Uzun bir zamandır adayımız Ahmet Metin Genç ile birlikte sokak sokak dolaşıyoruz gerçekten her çaldığımız kapıda insanlarımız bizi güler yüzü ve tatlı diliyle karşılıyor. Açıkçası kendi evimizde, kendi işyerimizdeyiz gibi bir ortamla karşılaşıyoruz. Bu tablo karşısında da mutlu olmamak elde değil. Tüm esnaflarımıza, bize dualarıyla destek veren tüm Ortahisarlılara layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Halkı anlamayanlar siyaset yapamaz.Bugün geldiğimiz noktada Ak Parti’nin başarısını çekemeyenlere, Ak Parti’den önce ülkemizin yönetimini elinde bulundurup başarısız olanlara, paramızın pul olduğu günleri, düşmek bilmeyen enflasyonu, ülkenin 70 cent’e muhtaç bırakıldığı günleri milletin unutmadığını ve bugün merkez Bankası’nın ulaştığı döviz rezervini hatırlatalım. Biz başımız dik, alnımız ak olarak milletin karşısındayız.Şimdi bir olmak zamanı, diri olmak zamanı, iri olmak zamanıdır. Allah alnımızı ak, başımızı dik eylesin. Bizim parti kadrolarımızda olsun olmasın, bize gönül verenlerin olduğunun bilincindeyiz. Hatta kıldığı namazda bizim için, liderimiz için dua edenler var. Ortahisar halkına güveniyoruz 30 Martta Ak Parti’ye rey vereceğine inanıyoruz" dedi.
akpacis.jpg
 
GENÇ: DERDİM MİLLETE HİZMET ETMEKTİR
 
 Seçim merkezi açılışında konuşan Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç tek dertlerinin halka hizmet olduğunu belirtti. Genç”Biz tek bir şey yapmak istiyoruz. Tek bir şeyin derdindeyiz. Biz elimizden geldiğince bu millete hizmetkâr olmaya, kendi hesabımızı Allah’ın hesabıyla denk düşürmeye çalışıyoruz.  Bu başbakanımız recep TayyipErdoğan’a bir oyun oynanmak isteniyor.
 
ahmetmetingenc.jpg
 Bu ülkede geçmişte neler olduğu biliniyor. Adnan Menderes’i asarken, kasa resimleri koydular kasa. 1960’da Adnan Menderes’in kasası diye bir kasa çıkardılar. Kasanın içerisinde para var, kadın resmi var, Bunun resmini çekip millete yaydılar. ‘Bakın bu Adnan Menderes’in kasası dediler. Aynısını Turgut Özal’a yaptılar. Şimdi aynısını sizin emanetinizi tevdi ettiğiniz insanlara yapmaya çalışıyorlar. Başbakanımızı suçlayarak bir yolsuzluk algısı oluşturup milletin kabul edilmiş duası olan Recep Tayyip Erdoğan’ın itibarını adeta bir suikasta kurban götürmeye çalışıyorlar. Ama bu millet ariftir, bu millet feraset sahibidir, izan sahibidir. Bu millet oynanan oyunu görmüştür. Bugün millet iradesine sahip çıkmaktadır. Bizlerde sizlerden iradenize sahip çıkmanızı istiyoruz.”
 
YAŞAYACAĞIMIZ BAŞKA TÜRKİYE YOK
30 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler seçimine de değinen ve her seçimin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten Genç , “ Bu seçim de öyle. Çünkü Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde seçimler bir dönüm noktası haline getirilmeye çalışılır. Bunu olumlu isteyenler de olur olumsuz isteyenler de. Biz olumlu yanını istiyoruz. Çünkü yaşayabileceğimiz başka Türkiye yok. Türkiye güçlensin ki yarınlarımız da güçlü ve sağlam olsun. Yeter ki Başbakanımız dünya devi ülkelerin karşısında dik dursun. Başbakanın güçlü olmasından memlekete ne zarar gelir.
 
Başbakan güçsüz olsun da ne olursa olsun deyip felaket tellallığı üretiliyor. Bu içinde bulunmasına rağmen gemiyi batırmak istemeye benziyor. Böyle bir zihniyet olur mu? Bu mantığı anlayamıyorum. Ülkemizi başarıya kim götürecekse ona destek olmak gerekmiyor mu? Bu normal bir psikoloji değil. Bu gemide varsak, yaşıyorsak ne olursa olsun gemiyi batırmamak lazım. Gemini yüzmesi için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Gemi batarsa Allah korusun herkes helak olur. Bu sebepten 30 Mart seçimi, Türkiye’nin başarısını isteyenlerle istemeyenlerin seçimi olacak.” Şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset