AK Parti'de sürpriz ayrılık!

Törende konuşan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, partilerinin günden güne güçlendiğini belirterek, "Onurlu Şırnaklılar, biz bu gün hayırlı bir iş için burada toplandık. Arkadaşımız İhsan ve değerli ailesi bu gün büyük aileye katıldı. Ailemiz bu

AK Parti'de sürpriz ayrılık!

Törende konuşan HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, partilerinin günden güne güçlendiğini belirterek, "Onurlu Şırnaklılar, biz bu gün hayırlı bir iş için burada toplandık. Arkadaşımız İhsan ve değerli ailesi bu gün büyük aileye katıldı. Ailemiz bu gün daha büyüdü. Kürtlerin birliği şimdi daha cesaretli oldu. Bu kutlanması gereken bir şey, bu kıymetli bir şey. Onun için sizlerin huzurunda onlara evinize hoş geldiniz diyoruz" dedi.

Ak Parti'den istifa ederek DBP'ye geçen İl Genel Meclisi üyesi İhsan Çevik de, "Arkadaşlar ailem adına sizlere hoş geldiniz diyorum. Başım, gözüm üstüne hoş geldiniz. Bu birlik, dil ise dilimiz, else elimiz, beden ise bedenimizle biz de bu birliğin içindeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler