AK Parti'de sürpriz aday!

Seçim yaklaşırken siyasi partilerin uygun aday göstererek oylarını garantiye alma çabalarını hız kazanırken  Adalet ve Kalkınma Partisi 2011 genel seçimlerinde DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ı Elazığ’dan aday gösterecek.AKP DİRSEK TEMASINDAGazeteport'

AK Parti'de sürpriz aday!

Seçim yaklaşırken siyasi partilerin uygun aday göstererek oylarını garantiye alma çabalarını hız kazanırken  Adalet ve Kalkınma Partisi 2011 genel seçimlerinde DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ı Elazığ’dan aday gösterecek.

AKP DİRSEK TEMASINDA

Gazeteport'un haberine göre; AKP Mehmet Ağar’la dirsek temasında. Ağar’ın da teklife soğuk bakmadığı gelen bilgiler arasında.

ELAZIĞ MEHMET AĞAR’IN KALESİ

Kendisi de Elazığlı olan Mehmet Ağar 2002 genel seçimlerine Elazığ’dan bağımsız aday olarak girmiş ve seçimleri kazanmıştı.

TÜRKİYE’DE BAĞIMSIZ DAYA VERİLEN EN YÜKSEK OYU ALDI

Ağar 18 Nisan 1999 seçimlerinde de 68.540 oyla Elazığ’dan bağımsız milletvekili seçilmişti. Aldığı oy Türkiye’de bağımsız bir adaya verilen en yüksek oydu.

2007’DE DYP BARAJ ALTI KALINCA İSTİFA ETMİŞTİ

Ağar 22 Temmuz 2007 seçimlerinde genel başkanı olduğu DYP’nin baraj altında kalacağının anlaşıldığı zaman saat 9.30 sularında istifasını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset