Ak Parti'de o kural kalkıyor mu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, 3 dönem kuralının kaldırılması için tabandan baskı yapıldığını söyledi. AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "3 dönem" kuralı için, "Bu bir Anayasa kuralı değil. Kanun madesi değil. Kendi tüzüğüm

Ak Parti'de o kural kalkıyor mu?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, 3 dönem kuralının kaldırılması için tabandan baskı yapıldığını söyledi.
 
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "3 dönem" kuralı için, "Bu bir Anayasa kuralı değil. Kanun madesi değil. Kendi tüzüğümüzün bir kuralıdır.  Bana kalırsa büyük kongreyi toplamaya da gerek yok. MKYK'ya yetki veren 153. Madde var" dedi.
 
Çelik, Hatay'da AK Parti'nin belediye başkan adayı eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Üç dönem değişsin diye yoğun baskı olduğunu söyleyen Çelik, "teşkilatlarımızın tabanından bu yönde bir baskı var, iş dünyası da söylüyor" dedi.
 
Hüseyin Çelik, "Şu an gündemizde yok. Ama seçime bir saat bile kala değişse yürürlüğe girer" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler