Ak Parti'de istifa

 AK Parti Ordu Merkez İlçe Başkanı Uğur Çelenk ile yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri görevlerinden istifa etti. Ak Parti Ordu Merkez İlçe Başkanı Avukat Uğur Çelenk, geçen hafta Genel Merkez ile bir görüşme yaptığını, bu görüşme sonrasında yaklaşık 60

Ak Parti'de istifa
 AK Parti Ordu Merkez İlçe Başkanı Uğur Çelenk ile yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri görevlerinden istifa etti.
 
Ak Parti Ordu Merkez İlçe Başkanı Avukat Uğur Çelenk, geçen hafta Genel Merkez ile bir görüşme yaptığını, bu görüşme sonrasında yaklaşık 60 kişilik yönetim kurulu asil ve yedek üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini, istifa dilekçelereni ise Ak Parti İl Başkanlığı'na sunduklarını söyledi.
 
Uğur Çelenk 2010 yılında boşalan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na Genel Merkez tarafından atanarak 2011 yılında yapılan kongrede başkan seçilmişti. Çelenk istifa gerekçesi hakkında yorum yapmaktan kaçınarak, "Ben ve yönetim kurulundaki asil, yedek üye arkadaşlarım istifalarımızı İl Teşkilatı'na verdik. Söylenecek bir şey yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset