Ak Parti'de ilçe başkanları toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK) Trabzon İlçe Başkanları Toplantısı İl Binasında Gerçekleştirildi.  AK Parti Trabzon İl teşkilatı, ilçe başkanları toplantısını il binasında gerçekleştirdi.  Referandum sonrası yapılan ilk ilçe başkanları toplantısına AK Part

Ak Parti'de ilçe başkanları toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK) Trabzon İlçe Başkanları Toplantısı İl Binasında Gerçekleştirildi.

 

AK Parti Trabzon İl teşkilatı, ilçe başkanları toplantısını il binasında gerçekleştirdi.

 

Referandum sonrası yapılan ilk ilçe başkanları toplantısına AK Parti Trabzon İl Başkanı

 

Dr. Adnan Günnar’ın yanı sıra il başkan yardımcıları Metin Güneş, Mahmut Kalyacı, Mehmet Çelik, Köksal Boz, Murat Üçüncü ve 18 ilçe başkanı katıldı.

 

Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar toplantıda hem referandumun sonuçlarını değerlendireceklerini hem de fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade ederek “ Bu toplantımızda seçmen davranışları ve seçmenleri etkileyen faktörlerin araştırılması ile ilgili olarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Bunun dışında 2011 milletvekilli seçimleri ile ilgili çalışma stratejimizi belirleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Başta mahalle teşkilatları olmak üzere köy temsilciliklerine, kadın ve gençlik kollarına ve ana kademeye düşen bir takım görevler olduğunu ifade eden Günnar şunları söyledi :

 

“2011 milletvekili seçimlerine geçmeden önce, referandum sürecinde görmüş olduğumuz bazı aksaklıkları yerinde görerek gidermeye çalışacağız. Referandum sürecinde Trabzon yüzde 69 oy oranı ile birlikte tüm Türkiye’nin olduğu gibi hepimizin dikkatini çekti. Buradaki başarı başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Trabzon il ve ilçe teşkilatlarımızın bir başarısıdır. Bu anlamda da göstermiş olduğunuz bütün gayretlerden dolayı da hepinize şükranlarımı iletiyorum.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset