Ak Parti'de bir ilk!

AK Parti, kurulduğu günden bu yana ilk kez Olağanüstü Büyük Kongreye gidiyor.AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte ilk kez olağanüstü kongreye gidecek olan partide hazırlıklar tüm hı

Ak Parti'de bir ilk!

AK Parti, kurulduğu günden bu yana ilk kez Olağanüstü Büyük Kongreye gidiyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte ilk kez olağanüstü kongreye gidecek olan partide hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin yapılacağı Ankara Arena’da çalışmalar start aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu ve AK Parti Genel Sekreteri İpek, Ankara Arena’da beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulundu. Soylu ve İpek, inceleme sırasında çekilen fotoğraf karelerini sosyal paylaşım hesaplarını üzerinden paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler