AK Parti'de Bayraktar krizi!

 Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası çok sıcak gelişmelerin yaşandığı şu günlerde akıl-almaz bir trafik yaşanıyor.Operasyona adı karışan üç bakanda bugün istifa etti.Oğlu ve danışmanı göz altına alınıp serbest kalan Bakan Erdoğan Bayraktar’da istifa ed

AK Parti'de Bayraktar krizi!

 Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası çok sıcak gelişmelerin yaşandığı şu günlerde akıl-almaz bir trafik yaşanıyor.Operasyona adı karışan üç bakanda bugün istifa etti.Oğlu ve danışmanı göz altına alınıp serbest kalan Bakan Erdoğan Bayraktar’da istifa edenler arasında.Bakan Bayraktar hem bakanlıktan hem de vekillikten istifa etti

BAŞBAKAN DA İSTİFA ETMELİ

Bakan Bayraktar istifanın zorla bir dayatma olduğunun altını çizmiş “Bunu kabul etmiyorum. Çünkü soruşturma dosyasında var olan imar değişikliklerinden ve yasalara uygun olarak onaylanan işlerin büyük bir bölümünden sayın başbakanın bilgisi vardır. Toplum vicdanını rahatlatma açısından Sayın Başbakan’ın istifa etmesi gerekir’ açıklaması büyük şok yarattı

ŞOK AÇIKLAMAYA TEPKİ DE VAR DESTEKTE

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın bu şok çıkışı sonrası gözler hükümet kanadına ve Başbakan Erdoğan’a çevrildi .Bakan Bayraktar’ın açıklaması sonrası AK Parti içinde derin bir çatlak oluştu. Sanal ortam adeta yıkılıyor. Bakan Bayraktar’a destek verenler ile karşı koyan AK Partililer adeta birbirlerine girmiş durumda.

METİNER’DEN ÇOK SERT TEPKİ GELDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifa ederken kullandığı sözlere AK Parti'li Metiner'den tepki geldi.AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada Erdoğan Bayraktar'a ateş püskürdü. Metiner, Bayraktar için 'Tek kelimeyle yazıklar olsun, Bayraktar'ın yaptığı bir namertlik ve siyasi ahlaksızlık örneğidir' dedi.AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada Erdoğan Bayraktar'a ateş püskürdü. Metiner, Bayraktar için 'Tek kelimeyle yazıklar olsun, Bayraktar'ın yaptığı bir namertlik ve siyasi ahlaksızlık örneğidir' dedi.

YEREL SEÇİMLERE TRABZON BAKANSIZ GİRECEK

Bakan Bayraktar’ın istifası ile Trabzon cephesi de Bakansız kalmış oldu. Yerel seçimler öncesi yaşanan bu krizin Trabzon boyutu da elbette çok önem arz ediyor. Büyükşehir-Ortahisar ve ilçelerde seçimlere iddialı hazırlanan AK Parti Bakan Bayraktar krizini bakalım Trabzon penceresinden nasıl atlatacak. Yeni kabine de mevcut Trabzon AK Parti vekillerin arasında bakan olma şansı olan isim yok.

YORUM YAPAMAM BİR ŞEY SÖYLEYEMEM

Bakan Bayraktar’ın istifası ve şok açıklamaları üzerine görüş almak istediğimiz AK Partili vekiller ve başkanlar şimdilik susmayı tercih ediyor.Görüşlerine başvurduğumuz yöneticiler sıcağı sıcağına konuşmak ve açıklama yapmaktan kaçındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler