AK Parti'de Başvurular başlıyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.Revi yaptığı açıklamada “Milletvekili aday adaylığı başvuruları 11-20 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak. Temayül yoklamaları 28 Şubat-

AK Parti'de Başvurular başlıyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Revi yaptığı açıklamada “Milletvekili aday adaylığı başvuruları 11-20 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak. Temayül yoklamaları 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında olacaktır. Genel merkezde yapılacak mülakatlar ise 6-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşecektir. Aday adaylığı başvuruları genel merkezimiz ve il başkanlığına yapılacaktır. Genel merkezimizde yapılan mülakatların ardından 23 Mart-7 Nisan arasında genel başkanımızın başkanlığında nihai listeler belirlenmiş olacaktır. Özel aidat olarak başvurularda erkek adaylar 5 bin kadın adaylardan ise 2 bin 500 TL alınacaktır ve engelli adaylardan ise hiçbir özel aidat alınmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Aday adayı olacaklara başarılar dileyen Başkan Revi, genel seçimlerin Trabzon’a ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler