AK Partide Başvuru Sayıları Artıyor

1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan erken genel seçim öncesinde milletvekili aday adayları başvurularını yaptı. İlk olarak 2007 seçimlerinde AK Parti 4. Sıra milletvekili adayı ve 2002-2007 yılları ve 2011-2013 yılları arasında Çaycuma İlçe Başkanlı

AK Partide Başvuru Sayıları Artıyor

1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan erken genel seçim öncesinde milletvekili aday adayları başvurularını yaptı.

İlk olarak 2007 seçimlerinde AK Parti 4. Sıra milletvekili adayı ve 2002-2007 yılları ve 2011-2013 yılları arasında Çaycuma İlçe Başkanlığı yapan Günyamin Bostancı adaylığını adaylığı açıkladı. Aday adaylığı başvurusu AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'a sunan Günyamin Bostancı, yaptığı açıklamasında, "26. Dönem aday adaylığını başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Teşkilatımızla uyum içinde yıllardır birlikteyiz. Umarım bu dönem 3 ay önceki seçimlerden daha başarılı olacağız. En az 3 hatta 4 milletvekili çıkartmak için çabalayacağız. Yıllarca ilçe başkanlığı yaptık. Bölgemizde güzel işler yaptık. 2007 yılında da 4. Sıradan aday olmuştuk. O dönemde çok az bir oyla seçilememiştik. Güzel bir teşkilat çalışmasıyla bu sayımızı 3'e hatta 4ê çıkartacağımıza söz verebiliyorum. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte beraberlik içinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Zonguldak ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AKIN KAYMAK YENİDEN ADAY ADAYI

Ardından 7 Haziran seçimlerinde AK Parti 5. Sıradan milletvekili adayı olan Akın Kaymak adaylığını adaylığı açıkladı. İl Başkanı Zeki Tosun'a aday adaylığı başvurusunu sunan Akın Kaymak, yaptığı açıklamasında, "Umuyoruz ki AK Parti yeniden tek başına iktidara gelerek 13 yıldır gibi Türkiye'yi huzur güven ve istikrar ortamına kavuşturacaktır. Şahsım olarak bende 7 Haziran 2015 seçimlerinde olduğu gibi Türkiye'nin istikrarı, Türkiye'nin güveni, Türkiye'nin huzuru, Zonguldak'ın gelişmesi, Zonguldak'ın problemlerinin biran evvel çözülmesi noktasında hükumetimizin, Sayın Başbakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın, il ve ilçe teşkilatlarımızın vermiş olduğu ciddi ve önemli mücadelede olmak arzusundayım. Bu arzuyla da bugüne kadarki birikimlerimi memleketim ve ülkem için kullanmak ve artı bir şeyler üretme kayısıyla yine huzurlarınızdayım. Bu niyetle 31 Ağustos tarihi itibariyle memuriyetteki bütün görevlerimden istifa ettim ve bugün Allah'ın izniyle besmeleyle 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken genel seçimlerde Zonguldak'tan AK Parti milletvekili aday adayı olarak müracaatımı başkanımıza sunuyorum" diye konuştu.

ESKİ İL BAŞKANI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ardından AK Parti Zonguldak Eski İl Başkanı ve 25. Dönem Milletvekili Aday adayı Hamdi Uçar, 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan erken genel seçim öncesinde Milletvekili aday adayları başvurusunu yaptı. Aday adaylık başvurusunu sunan Hamdi Uçar yaptığı açıklamada şunları söyledi: "1 Kasımda yapılacak genel seçimde öncelikle vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı bir atmosfer de ve ortamda geçecek gibi görünüyor. Bu bağlamda daha önce yaptığımız müracaat neticesinde Zonguldak ilinde 5 tane yeni arkadaşımızla seçime gidildi. Bu dönemde de bizde tekrar teşkilatlarımızla ve bizi seven dostlarımızın düşüncesi ve fikrini alarak 1 Kasımda yapılacak seçimlerde tekrar aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Genel merkezimiz umut ediyorum ki geçmiş yaşananları dikkate alarak bir liste hazırlar ve kaybettiğimiz bir milletvekilimizi 2 Milletvekili olarak çok başarılı bir seçim geçirmemize vesile olur diyorum. Tekrar bütün müracaat eden arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Adaylık başvurularının ardından konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "26. Dönem milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulunan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum. Kendisi daha önce milletvekili adayımız ve ilçe başkanlığımızı yaptı yıllarca bu teşkilatlarda çalıştı. Bizleri ve teşkilatları tanıyan bir arkadaşımız. İnşallah Allah nasip eder ve teşkilatlarımızla birlikte ülkemiz için çalışırız diyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

AK Partide Başvuru Sayıları Artıyor

AK Partide Başvuru Sayıları Artıyor

AK Partide Başvuru Sayıları Artıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset