AK Parti Yomra'da kongre heyecanı

Trabzon AK Parti Yomra Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı.Yomra Belediye Binası yanında ki Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen kongreye Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, MYK Üyesi Şeref Malkoç, İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın, Yomra Be

AK Parti Yomra'da kongre heyecanı

Trabzon AK Parti Yomra Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı.

Yomra Belediye Binası yanında ki Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen kongreye Ak Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, MYK Üyesi Şeref Malkoç, İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Gençlik Kolları il Başkanı Mehmet Karaoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, siyasi partilerde gençlik ve kadın kollarının lokomotif olduğunu belirterek, “Sizlerle el ele verip, Yomra’da Cumhuriyet tarihinden bu zamana kadar gerçekleştirmemiş rekorları kırıp tarih yazdık. Bundan sonra ki süreçte de çalışmalarımızı birlikte yapıp, Yomra’mıza çok daha güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.

MYK Üyesi Şeref Malkoç ise, konuşmasında MHP Trabzon Milletvekili Yomralı Koray Aydın’a yüklendi. Malkoç, “Benim Cumhurbaşkanıma, Başkanıma buralara gelip hain deme hakaret etme. Siyasetin sermayesi sözdür, ancak hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur. Kendisi bakanlığı döneminde birçok yanlış kanunun altına imza attı. Bir tanesi 12 yaşındaki çocukların, yaz ayları da dahil olmak üzere kuran kurslarına gidememesiydi. Biz ne yaptık bunları kaldırdık. Bu gök kubbeyi boş bulduklarını sanmasınlar. Gerektiği yerde gerekli cevabı herkese veririz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı gençlik kolları eski başkanı Salih Çakmak’a plaket takdim edilirken, tek liste ile seçime giren Kenan Özcan Yomra Gençlik Kolları Başkanı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler