"Ak Parti ve CHP şov yapıyor"

 MHP Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk ile CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim’in yapılan yatırımları birlikte gezmesini değerlendirdi.  İktidar ve ana muhalefetin birbirlerini ağırladığını ifade eden MHP İl Başkanı Orhan

"Ak Parti ve CHP şov yapıyor"

 

MHP Giresun İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk ile CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim’in yapılan yatırımları birlikte gezmesini değerlendirdi. 
 
İktidar ve ana muhalefetin birbirlerini ağırladığını ifade eden MHP İl Başkanı Orhan Erzurum, basın karşısında şov yapıldığını söyledi. MHP İl Başkanı Erzurum “Basından takip ettiğim kadarıyla AK Parti İl Başkanı, havaalanından, Dereli yolundan, limandan bahsetmiş.
 
CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim ise 'Yapılanlar için teşekkür ederim ancak yatırımlar yeterli değildir' demiş. Buraların yatırım olarak değerlendirilmesi ve gezdirilmesi övünülecek bir yatırım değildir. Ben olsaydım, 'havaalanı Giresun topraklarına mı yapılıyor, Ordu olmasaydı havaalanını yaptırmaya kendi güçleri yeter miydi, Dereli yolu ne zaman başladı, limanın ilimiz ekonomisine katkısı var mı, harabe görünümlü SEKA eski kağıt fabrikası kendi iktidarları döneminde niye yok oldu?' diye sorardım.
 
Yine ben olsaydım, 800’den fazla işçi çalıştırırken, bugün FİSKOBİRLİK’i, 3 bin kişi çalışırken harabeye dönen SEKA eski kağıt fabrikasını, yıllardır bitmeyen Görele Çanakçı karayolunu gezdirirdim. Ovit’e 10 kilometrenin üzerinde tünel yapılırken 10 yıldır projesi bir türlü bitmeyen Eğribel’i, gezdirirdim. Ancak İktidar ve muhalefetin amaçları yatırımları gezmek, Giresun’a yatırım kazandırmak değil, basın karşısında al gülüm ver gülüm yapmış. Siyaset memlekete hizmet için yapılır fakat günü kurtarma derdinde oldukları görülüyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset