AK Parti tüzüğü değişti !

Ak parti 4. Olağan Büyük Kongresi'nde yapılan tüzük değişikliğiyle, 3 dönem görev yapan genel başkan, bir dönem ara verdikten sonra genel başkanlık için yeniden aday olabilecek.AK Parti'nin Ankara Arena Stadı'nda devam eden kongresinde tüzük yumuşatıldı.a

AK Parti tüzüğü değişti !

Ak parti 4. Olağan Büyük Kongresi'nde yapılan tüzük değişikliğiyle, 3 dönem görev yapan genel başkan, bir dönem ara verdikten sonra genel başkanlık için yeniden aday olabilecek.

AK Parti'nin Ankara Arena Stadı'nda devam eden kongresinde tüzük yumuşatıldı.

alondaki delegelere okunan yeni tüzükte Genel Başkanlık seçilme şartlarında değişikliğe gidildi. Buna göre, 3 dönem genel başkanlık yapan bir kişi, bir dönem ara verdikten sonra yeniden Genel Başkanlık ve milletvekilliğine adaylığını koyabilecek. 
Başbakan Erdoğan, üçüncü dönemin ardından bir dönem ara verdikten sonra isterse dördüncü kez genel başkanlığa aday olabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset