AK Parti Trabzonlu kadınlar arı gibi

Bu kapsamda Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ve Genlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon merkez Pelitli ve Çukurçayır beldeleri, Akçaabat ilçesi Yıldızlı ve Söğütlü beldeleri ile Düz

AK Parti Trabzonlu kadınlar arı gibi

Bu kapsamda Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ve Genlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzon merkez Pelitli ve Çukurçayır beldeleri, Akçaabat ilçesi Yıldızlı ve Söğütlü beldeleri ile Düzköy ilçesi Çayırbağı belde teşkilatlarını ve belediyelerini ziyaret ettiler.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren, 2011 yılında gerçekleştirecek seçimler öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirdiklerini ifade ederek “Trabzon genelinde ve beldelerimizde icraatlara yenilerini katmak ve hizmet etmek hedefimizdir. Önümüzdeki genel seçimler sürecinde kadın kolları olarak, gece-gündüz demeden çalışıp, üzerimize düşen görevi yapacağız” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ise “İl gençlik kolları teşkilatı olarak mahalle ve belde başkanları ile sık sık bir araya gelerek ziyaret programlarına devam ettiriyoruz. Partimiz adına teşkilatımız bu seçimde de özveri ve büyük bir heyecan içerisinde çalışacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset