Ak Parti Trabzon'dan torba yasa açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile torba yasa resmi gazetede bugün itibarı ile yayınlandı.Torba yasa ile ilgili basın açıklaması yapan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Siyasi ve hukuk İşleri Başkanı Köksal Boz, yasanın ülkeye ve millete hayırlı

Ak Parti Trabzon'dan torba yasa açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile torba yasa resmi gazetede bugün itibarı ile yayınlandı.

Torba yasa ile ilgili basın açıklaması yapan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Siyasi ve hukuk İşleri Başkanı Köksal Boz, yasanın ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek, "Görüldüğü gibi halkımızı dinliyoruz, onların ihtiyaçlarını ortaya çıkarıyoruz, dile getiriyoruz. Onların, hayat standartlarını yükseltecek ne gerekiyorsa, gerektiğinde biz bunları meclise taşıyoruz.

Bunun bir örneği de 12 Eylül Anayasa referandumudur. Biz halkımızı dinledik ve bundan sonra da yine dinlemeye devam edeceğiz. Torba yasanın meclisten geçmesi için uzun süre mecliste gece geç saatlere kadar çalışan milletvekillerimize, emeği geçen herkese müteşekkiriz. Torba yasa ve anayasa değişikliği gerektiğinde halkımızın ve ülkemizin lehine olacak her türlü yasal değişiklikleri yapmaya hazırız.

Torba yasanınn içeriğine bakıldığında, sosyal alanda, kamu alanında, kişisel alanda bir çok değişikliği içermektedir. Bu ülkenin insanları her şeyin en iyisine layıktır. Bu anlamda AK Parti olarak da biz de üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler