AK Parti Trabzon'da son durum

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Metin Güneş, birlik ve beraberlik içersinde tek kalp tek vücut ve tek cihet olarak ülkeye hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyetlerini sürdürdükleri söyledi.AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanl

AK Parti Trabzon'da son durum

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Metin Güneş, birlik ve beraberlik içersinde tek kalp tek vücut ve tek cihet olarak ülkeye hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyetlerini sürdürdükleri söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı Toplantısı il binasında yapıldı. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı’ndan sorumlu il başkan yardımcısı Metin Güneş’in başkanlık yaptığı ve ilçe Siyasi ve Hukuk İşleri başkanlarının katıldığı toplantıda 2010 yılının bir değerlendirmesi yapılırken, 2011 yılında izlenecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Metin Güneş, toplantıda 2011 yılında gerçekleştirilecek seçimlere hazırlık anlamında teşkilat çalışmalarını değerlendirdiklerini ifade ederek “Son günlerde Türkiye ve bölge gündemindeki konuları ele alarak siyasi sonuçlarını değerlendirdik. Partimizin kuruluş misyonun da belirtildiği gibi etnik, bölgesel ve dinsel milliyetçilik yapmadan bir siyaset tarzını benimseyerek tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet parolasından taviz vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçe başkanlarımızla birlik ve beraberlik içersinde tek kalp tek vücut ve tek cihet olarak ülkeye hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler