AK Parti Trabzon'da Şahin tepkili

Trabzon’da 13 Mayıs Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon Kongresi öncesi, başkan adaylarının çalışmaları da hız kazandı.AK Parti Trabzon il başkanı adaylarından Muammer Şahin, çalışmalarını sürdürdüğü Trabzon merkezde, AK Parti Genel Merkezi'nin kar

AK Parti Trabzon'da Şahin tepkili

Trabzon’da 13 Mayıs Pazar günü yapılacak olan AK Parti Trabzon Kongresi öncesi, başkan adaylarının çalışmaları da hız kazandı.

AK Parti Trabzon il başkanı adaylarından Muammer Şahin, çalışmalarını sürdürdüğü Trabzon merkezde, AK Parti Genel Merkezi'nin kararıymış gibi kamuoyuna yansıtılan “ Adayımız Adnan Günnar” yönündeki haberlere sert bir dille eleştirdi. 

Şahin yapmış olduğu açıklamada “AK Parti Genel Merkezi'nin, Trabzon’daki il başkanı adaylığıyla ilgili bir tavsiyesi yoktur. Genel merkezimizin camianın görüşlerine önem verdiğinden dolayı, Trabzon’da yaptırmış olduğu bir temayül vardır.

Bu temayüller sonucu teşkilatın nabzını tutarak bir tavsiyede bulunması normal olacaktır. Dikkat edilirse Trabzon’da bundan evvel yapılmış olan il başkanlığı seçimleri öncesinde, genel merkezimiz tarafından yaptırılmış herhangi bir temayül çalışmaları olmamıştır.

Genel merkezimizin adına doğruyu yansıtmayan haberleri gerçekmiş gibi kamuoyuna yaymanın AK Parti’ye yarar getirmeyeceğini il başkanı Adnan Günnar’ın anlaması lazım” dedi.

Kendisinin önce Allah’a sonra delegelere güvenerek bu yola çıktığını belirten Şahin, AK Parti’de bölünmelere yol açacak zemini hazırlamak isteyenlerin karşısında olmaya devam edeceğini ve tüm zamanını siyasete ayıracağını belirterek “Ben aranıp ulaşılamayan bir il başkanı değil, tam aksine teşkilatlarını arayan ve zaman ayıran bir il başkanı olacağım. Ben AK Parti’de yetişmiş bir siyasetçi olarak, il başkanlığımda partiyi teşkilatlarımızla birlikte yöneteceğiz.

Çünkü onların içinden gelen bir il başkanı olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler