AK Parti Trabzon'da bir istifa daha!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Trabzon İl Teşkilatından milletvekilliği için gelen 2 istifanın ardından bugün de AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Çubukçu’nun yönetime istifasını sunduğu öğrenildi. AK Parti İl Başkanlığından y

AK Parti Trabzon'da bir istifa daha!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Trabzon İl Teşkilatından milletvekilliği için gelen 2 istifanın ardından bugün de AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Çubukçu’nun yönetime istifasını sunduğu öğrenildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan “15 Ocak’a kadar milletvekilliği için isteyen istifa edebilir” çağrısı üzerine AK Parti İl Yönetiminden vekillik için 3. İstifa da bugün geldi. İlk olarak Metin Güneş ve Mehmet Çelik milletvekili olmak için istifa etmişti. Bugün de Dr. Ahmet Çubukçu’nun istifası ile AK Parti Trabzon İl Yönetiminden 3 kişinin aday adayı olmak için müracaatlarını yaptıkları öğrenildi. Milletvekilliği için sürenin yarın saat 15.00’e kadar süreceği bildirildi.

Ayrıca Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Hurşit Bıyık’ın da geçtiğimiz günlerde istifa ettiği ancak milletvekilliği için başvuruda bulunmadığı öğrenildi.

Hande Alemdar/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler