AK Parti Trabzon'da aday şov!

Trabzon'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olan 40 kadar aday tanıtım toplantısında bir araya gelerek basının karşısına geçti.Cephanelik Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya gelen milletvekili adaylarına hitaben bir konuşma yapan AK

AK Parti Trabzon'da aday şov!

Trabzon'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olan 40 kadar aday tanıtım toplantısında bir araya gelerek basının karşısına geçti.

Cephanelik Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya gelen milletvekili adaylarına hitaben bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, tek başına temayül yoklamasının AK Parti’de milletvekilliği adaylığı için kriter olamayacağını söyledi.

Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri için Trabzon'dan 40 kişinin milletvekilliği aday adaylığı için kendilerine ve genel merkeze müracaat ettiğini belirterek “11 Nisana kadar aday adaylarımız faaliyetlerine devam edecekler. Bu faaliyetlerinden en önemlisi yarın yapılacak olan temayül yoklamasıdır. Yarın sabah saat 09.00'da Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılacak olan temayül yoklaması AK Parti’nin milletvekilliği adaylığı için önemli kriterlerinden birisidir. Ancak şunu da belirtmek isterim ki tek başına temayül AK Parti'de kriter değildir.

Elbette ki önemli bir etkendir. İlk defa temayül sonuçları da yarın akşam sandıklar açılarak açıklanacaktır. Bu vesile ile geçmiş dönemlerdeki tecrübelerimizle göstermektedir ki AK Parti'de teşkilatların ve milletin istediği adaylarımızla birlikte güçlü Türkiye'yi oluşturabilmek için birlik ve beraberlik içersinde çalışan yeni bir ışık oluşacaktır" dedi.

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Sait Gürsoy da yarın yapılacak olan temayül yoklamasının usul ve esasları hakkında bilgi verdi.

Gürsoy konuşmasında , "Öncelikle bu yoklamanın sonuçları adaylıkla ilgili değerlendirmede tek başına kriter teşkil etmediği gibi her hangi bir şekilde de hak teşkil etmez" derken, ardından aday adayları tek tek söz alarak kendilerini tanıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset