AK Parti Trabzon'da 3 istifa!

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulunda Başkan Adnan Günnar’ın 15 Ocak tarihine kadar yönetimden istifa edip, vekil adayı olabilirsiniz şeklindeki açıklaması üzerine, yönetimden 3 kişi istifasını verdi. ADAYLIK TEMPOSU ARTTIYaklaşan seçim dönemi nedeniyle m

AK Parti Trabzon'da 3 istifa!

AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulunda Başkan Adnan Günnar’ın 15 Ocak tarihine kadar yönetimden istifa edip, vekil adayı olabilirsiniz şeklindeki açıklaması üzerine, yönetimden 3 kişi istifasını verdi.

ADAYLIK TEMPOSU ARTTI

Yaklaşan seçim dönemi nedeniyle milletvekilliği adaylığında da tempo arttı.  AK Parti İl Yönetiminde ilk 3 kişi istifalarını verdi. AK Parti Trabzon il Yönetim Kurulu üyeliğinden, Metin Güneş, Mehmet Çelik ve Hurşit Bıyık’ın dün istifasını Başkanlığa sunduğu öğrenildi. AK Parti Trabzon’da bu 3 kişinin aday olacağı ve adayların artabileceği ayrıca Trabzon Belediye Meclisinden ve eski yönetimden de aday çıkacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler