AK Parti Trabzon toplandı!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, İl Başkanı Adnan Günn

AK Parti Trabzon toplandı!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, İl 470.20111127142144.jpg

Başkanı Adnan Günnar ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Adnan Günnar, "Büyük Türkiye'yi çok kısa zamanda sayın başbakanımız arkadaşlarıyla birlikte ilerlere getireceğiz. Bugün, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı İngiltere'ye gidiyor orada cumhurbaşkanımızı ayakta karşılıyor" dedi.

Burada konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, "Gönül gönüle devam ediyoruz. Bu AK Parti'nin anlayışında var. Demokrasimiz daimi olacak, biz kendimize değil milletimize ve varlığımıza varız. Herkes AK Parti yönetiminden memnun" diye konuştu.

Safiye Seymenoğlu ise, "Teşkilatlarımız birlik beraberliğe inanmış. Ben inanıyorumki bu 47000.jpg

süreçte de aynı anlayışta birlik-beraberlikle kongreleremizi tamamlayacağız. Kongreleri bize yakışır şekilde tamamlayacağız, referandumlar geçirdik ilk iktidar olduğunda bize muhalefet çoktu 5 seçim geçirdik hep bu birlik beraberlik içinde vede bu oyumuzu artırarak buralara geldik, ne darbe planları gördük Balyoz ve Ayışığına kadar.

Bunlar gerçekti ve yaşanmıştı. Bizi bugünlere taşıyan birlik ve beraberlikti" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset