AK Parti teşkilat başkanları buluştu

AK Parti Trabzon Teşkilat Başkanları, İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Uğur Aydın başkanlığından parti binasında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Teşkilat Başkan Yardımcıları Serap Ayvaz, Kadir Hatipoğlu ve İlçe Teşkilat Başkanları katıldı. H

AK Parti teşkilat başkanları buluştu

AK Parti Trabzon Teşkilat Başkanları, İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Uğur Aydın başkanlığından parti binasında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Teşkilat Başkan Yardımcıları Serap Ayvaz, Kadir Hatipoğlu ve İlçe Teşkilat Başkanları katıldı. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantıda aylık olarak teşkilat faaliyetlerini ele aldıklarını ifade eden Aydın, “7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimlerinde birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum İlçe Teşkilat Başkanlarımla her ay bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. İlçede yaşanan olayları tek tek ela alırken Genel Merkezimizin bizden istediklerini ne derece cevaplayabildiğimizi görebiliyoruz” dedi. 

KISA SÜREDE MÜDAHALE EDİYORUZ 

Çalışmalarıyla ve disipliniyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun ve İl Başkanı Haydar Revi’nin takdirini kazanan Teşkilat Başkanı Aydın, İlçe Başkanları ve İlçe Teşkilat Başkanlarıyla koordinesiyle de AK Parti Trabzon’un dinamizminde süreklilik sağlıyor. Üye kayıtları, talepler ve sorunlarla alakalı İlçe Teşkilat Başkanlarından bilgi alan Aydın, “İlçelerimizde Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve İlçe Teşkilat Başkanlarımızın kayıt altına aldığı verileri toplantımızda ele alıyor, eksikleri tespit ediyoruz. Daha sonra bu eksikleri İl Başkanıma iletiyor ve kısa sürede gereken müdahaleyi yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

İSTİKRAR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ 

İl Danışma ve İlçe Danışma Toplantılarını geniş katılımlarla gerçekleştirdiklerini de ifade eden Aydın, “Teşkilat çalışmaları bazında partimizin Genel Merkezinde Trabzon’u en iyi konuma getirmek için çalışıyoruz. Bir puanlama sistemi var Genel Merkezimizin ve bu puanlamada kıstaslar var. İşte bu kıstaslar teşkilatımızın istikrarını sağlamakta ana faktördür. Bizler de ülkemizin istikrarını sağlayan AK Parti’mizin Trabzon’da istikrarlı bir şekilde çalışmalar sürdürmesin de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Teşkilat Başkanlarıma, AK Davanın ruhu ve şuuruyla hareket ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız şehrimize ve ülkemize hizmettir, bunu yapabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler