Ak Parti Ortahisar'da ilk toplantı

Ak Parti Ortahisar İlçe başkanlığına seçilen Temel Altunbaş yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile birlikte 85 mahalle başkanıyla yemekte bir araya geldi. Yemeğe Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Trabzon Büyükşehir Belediye Başk

Ak Parti Ortahisar'da ilk toplantı

Ak Parti Ortahisar İlçe başkanlığına seçilen Temel Altunbaş yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile birlikte 85 mahalle başkanıyla yemekte bir araya geldi. Yemeğe Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu’ da katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Altunbaş, “Siyaset bizim meslek alanımız değil, bu bir gönül işidir. Bu görevlerin geçici olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilincine varmamız gerekiyor. Bizlere verilen görevi önümüzdeki 3 yıl içerisinde en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Burada bulunan herkes AK Parti’ye hizmet etmeye gönül vermiş arkadaşlarımız. Bizim asli görevimiz; Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve AK Parti ailesine yakışır şekilde hizmet etmektir. AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı kapısının herkese açık olduğunun altını çizen Başkan Temel Altunbaş , “Ben işin içinde değilim diye bir şey yok. Bu trenin içinde bütün arkadaşlarımızın her zaman yeri var. İlçe teşkilatımıza her zaman hepinizi bekliyoruz. Çünkü AK Parti’nin bu teşkilatlara ihtiyacı var. Türkiye’nin de AK Parti’ye ihtiyacı var. Bu bir bayrak yarışı ve bu dönem başka arkadaşlar görevde olacaktır; başka bir dönemde de başka arkadaşlar görevde olacaktır” dedi.

PARTİMİZİN TEŞKİLAT YAPISI ÇOK GÜÇLÜDÜR

Mahalle başkanlarının kendilerinin mahallelerdeki gözü, kulağı, eli ve kolu olduğunu belirten Altunbaş, “Biz teşkilat yapısı çok güçlü bir partiyiz. Genel Merkezimiz de teşkilat ve teşkilatlanma konusuna çok önem veriyor. AK Parti’nin başarısının sırrı bu teşkilat yapısındadır. Bu yapı üniversitelerde araştırma konusu bile olmuştur. Mahalle başkanlarımızın partimize ve ilçe teşkilatımıza karşı sorumlulukları, bizim de ilçe teşkilatı olarak mahalle başkanlarımıza karşı sorumluluklarımız var. Mahalle başkanlarımızla devamlı irtibat halinde olmamız gerekiyor.

Bu toplantımıza Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç’le beraber teşkilatımızın karşısına çıkarak yapılan hizmetleri ve bundan sonra yapılacak olan projeler hakkında neler yapılabilir bu konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bütün Ortahisar İlçesini kucaklayacak bir yönetim anlayışıyla görevimizin başındayız. Bizim en önemli önceliğimiz birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmektir” diye konuştu.

GENÇ ”VEFALI OLMAK KOLAY DEĞİL”

Yemekte konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Av Ahmet Metin Genç ise yeni rekorlar kırmak istediklerini belirterek siyasette vefanın önemli olduğunun altını çizdi Başkan Genç, “İnsanı insan yapan temel bazı özellikler var. Bunlardan biri de iyi günde ve kötü günde beraber olmak. Hizmet eden, emek veren ailesinden çoluğundan çocuğundan zaman ayırıp, bu şehir için, bu toplum için ve bu ülkenin geleceği için hiçbir karşılık beklemeden fedakarlık yapan arkadaşlarımızın bu emeklerini unutmayacağız. Bu harekete bir taş koyanı hatırlayacağız. Bu harekette küsme darılma olmamalı. Başkan Genç konuşmasını şu şekilde sürdürdü” genel seçimlerde yerel hizmetlerin sorgulandığını işaret ederek vatandaşların belediyenin yaptığı çalışmalara göre oyunu kullanacağını açıkladı belediye olarak bu hususa dikkat ederek çalışıyoruz.

Ortahisar ilçemizin yapısal sorunlarını biliyoruz ve ona göre adımlar atıyoruz. Ortahisar’ın var olan potansiyelini, o güzel toplumsal çeşitliliğini muhafaza etmek ve sosyal projelerle desteklemek adına projeler geliştiriyoruz. Allah’ın izniyle 2015 seçimlerine kadar yerelde imajımızı, itibarımızı yaptığımız hizmetlerle tüm Ortahisarlı hemşerilerimize yayarak, siz teşkilat mensuplarımız da çalışarak gayret ederek Ortahisar ’da inşallah yeni rekoru kırmak için koşturacağız” diye konuştu.

Bir sonraki genel seçimlerde de parti teşkilatının çıtayı daha da yukarılara çekmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Genç “Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın da bu açıdan işi çok zor. Ancak gayret gösterildiği takdirde Ortahisar’’da bu başarıları yakalayacak potansiyelimiz de var. AK Parti teşkilat odaklı bir partidir. Partimiz gücünü liderinden ve teşkilatından alan bir partidir. Dolayısıyla teşkilatta sürekli kendini yenileyen, kongre dönemlerinde nefes alan ve enerji toplayan bununla beraber yeni kaynaşmalarla gücünü arttıran bir teşkilat yapısıdır. Kuruluşta ne sıkıntılar yaşadığımızı hepiniz biliyorsunuz. Başbakanımıza muhtar dahi olamaz dedikleri zaman biz bu işe elimizi değil; kellemizi koyduk. Hep beraber mücadele ettik. Çünkü bu güzel günlerin geleceğini o zaman hepimiz sezinlemiştik. Beraber bu davaya gönül vererek bu günlere gelmesinde de hepimizin çok derin emekleri ve gayretleri oldu” dedi.

Ortahisar’ın teşkilat-belediye uyumu konusunda örnek gösterilen bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Siyaset halkı ve Hakk'ı yönetme sanatıdır. İdeali olan bir partinin mensupları olarak ideali olan bir siyaset anlayışına sahibiz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun rehberliğinde ortak akılla, birlikte, yine uyum içerisinde çalışacağız. Çünkü başarının altında ekip ruhu yatar. Ben yeni yönetimimizle de güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ak Parti Ortahisar İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen toplantıda konuşma yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gerçekleştirilen toplantının teşkilat dayanışmasından dolayı çok faydalı olduğunu ifade ederek, “Son kongrede tekrardan görevine devam eden Ortahisar İlçe Başkanımız Temel Altunbaş’ı ve yönetim kurulu arkadaşlarımı kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum. Geçen hafta birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir kongre gerçekleştirdik. Buradan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu güne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz birlik ve beraberlik içerisinde yeni yönetimimiz ve teşkilatımızla birlikte halkımızın hizmetinde olmayı devam edeceğiz.

Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde başarılarla çıktık. İnşallah 2015 yılında da genel seçimlerimiz için koyduğumuz hedeflere ulaşacağız. Bu hedeflere ulaşmak için de asla yapmacık olarak insanlarla ilişkide bulunmayacağız. Onlarla birebir temas kuracağız. Eğer böyle yaparsak Trabzon bizi asla geri çevirmez. Bugüne kadar böyle yaptık ve bizleri hiç yanıltmadılar. Sizler de inşallah böyle yapacaksınız. Gerek sahada gerekse mahalle ziyaretlerimizde insanlarımızın bizlere ilettiği tüm sorunların çözülmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset