AK Parti Maçka'da kongre

AK Parti Trabzon’daki seçim sürecine Maçka İlçe Kongresiyle start verdi. Kongrenin Divan Kurulu Başkanlığını İl Teşkilat Başkanı Sait Gürsoy yaparken, kongreye İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı

AK Parti Maçka'da kongre

AK Parti Trabzon’daki seçim sürecine Maçka İlçe Kongresiyle start verdi. Kongrenin Divan Kurulu Başkanlığını İl Teşkilat Başkanı Sait Gürsoy yaparken, kongreye İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl ve İlçe Yöneticileri ile partililer ve delegeler katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Koray Koçhan, 3 yıl önce seçildiğini ve aynı heyecanı yaşmakta olduğunu belirterek, “3 yılda 3 tane seçim geçirdik. Bir yerel seçim, bir referandum ve bir genel seçim yaşadık. Referandum ve seçimlerdeki oy oranıyla Maçka’da Trabzon’un dikkatini çektiğimizi düşünüyoruz. Biz bu 3 yıl zarfında öncelikli olarak teşkilatımıza kurumsal bir kimlik katmaya çalıştık. Köy temsilcilerini yeniden oluşturduk.

ak_parti_macka.jpg

Disipline öncelikle kendi yönetimimizden başladık. Her hafta yönetim ve yürütme toplantıları yaptık. İlçe danışma meclisi toplantıları yaptık. Halkımızın düğününde beraber eğlendik, cenazesinde beraber hüzünlendik. Halkla iç içe olduk. Biz Başbakanımızı örnek alacağız. Ona bir arpa boyu destek olabileceksek ne mutlu bize. Bütünleştikçe Maçka İlçe teşkilatının aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Sizin gibi bir teşkilatın ilçe başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Benim boynumu bükmediniz, alnımı hep ak ettiniz. Şimdiki hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde Maçka’yı AK Belediyeciliğe kavuşturmak olacaktır” dedi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, İlçe kongrelerinde güzel bir birlikteliği gördüklerine değinerek şu ifadelere yer verdi: “Referandumdaki yüzde 68’lik, genel seçimde yüzde 62’lik bir oyla büyük bir başarı gösteren tüm teşkilata şükranlarımızı iletiyoruz. Gerçekten çok özverili bir çalışma gösterdiler. Kongrenin hayırlar getirmesini dilerim. İlçe başkanına ve seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim.”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti’nin 10 yıldır Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş başarılara imza attığını değinerek, “Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmış, herkesin gözdesi olan bir parti haline gelmiştir. Maçka, her seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de büyük başarılara imza atarak, AK Parti ve Başbakana olan görevini yerine getirdi. Bugün bizim birlik ve beraberlik günümüzdür. Teşkilatımızda ilçe seçimlerine düşen en büyük görev, teşkilat mensuplarına yardımcı olmak ve onları kucaklamış olmaktır. Maçka’da partimiz içerisinde her bir bireyi sıkıca sarılarak partimizin içerisine davet edeceğiz. Tüm organizasyonlarda bugün olduğu gibi salonlar yetmeyecek. Kurucu ilçe başkanlarımızdan, yöneticilerimize, mahalle ve köy temsilcileriyle beraber birlik ve bütünlüğü sağlayacağız” diye konuştu.

Teşkilatlardan kendisinden önce arkadaşını düşünerek hareket etmelerini isteyen Günnar, şöyle konuştu: “Mütevazilikten taviz vermeyelim. 10 yıldan fazladan iktidarda mütevazilikle yükseldik. Biz belediye başkanlarımıza, teşkilatlarımıza, ilçe başkanlarımıza birlik bütünlük içerisinde yükseleceğiz. Biz yerel seçimlerinde var olan ve olmayan belediyeleri de alarak güçlü bir şekilde büyükşehire hizmet edeceğiz. Halkımız Trabzon’da hizmet, samimiyet istedi. Öpmeyle, koklaşmayla bu işler yürümedi. Trabzon Belediyesi geçmiş dönemde yapılmamış bir çok büyük başarılara imza attı. Büyük projeleri takip ediyor. Her taraf inşaat alanına dönüştürüldü. Bunların yapılmasına kim inanabilirdi. 2 yıl sonraki yerel seçimlere hazırlıklı olup hedefimizi oraya doğru yöneltmeliyiz. Bizler Trabzon’un yıldızları olarak başbakanımızın yüzünü güldüreceğiz bizler sizlerle birlikte bunları başaracağız. Türkiye’nin en başarılı teşkilatlarından bir tanesiyiz. Bunlar ilçe başkanlarımın, siz değerli nefer arkadaşlarımın başarısıdır.” Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Koray Koçhan yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu şu şekilde oluştu: Sedat Kongur, Hasan Bahçekapılı, Hasan Ak, Erdal Özgen, Hasan Yazıcı, Murat Ertürk, Lokman Kar, Yahya Altıntaş, Mustafa Demir, Halim Bayrak, Yusuf Bıyık, Aydın Akyüz, Rizvan Yazıcı, Selahattin Akın, İsmail Avcı, Hüseyin Kahraman, Mehmet Çalıkoğlu, Süleyman Balaban ve Şener Erden.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset