AK Parti Kadın Kollarına tam not

AK Parti Doğu Karadeniz Bölgesi 4.Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı için Trabzon’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi toplantıyı değerlendirdi.Tanrıverdi, "Oldukça verimli geçtiğine inandığımız bu toplantıda birlik ve beraberlik içi

AK Parti Kadın Kollarına tam not

AK Parti Doğu Karadeniz Bölgesi 4.Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı için Trabzon’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi toplantıyı değerlendirdi.

Tanrıverdi, "Oldukça verimli geçtiğine inandığımız bu toplantıda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza aynen devam edeceğiz”

GENÇLER VE KADINLAR ÇOK ÖNEMLİ

Trabzon teşkilatlarından genel anlamda çok memnun kaldığını belirten Tanrıverdi “Heyecanımızı ve milletimize olan hizmet aşkımızın enerjisini asla kaybetmemek gerek.Gençlerimiz ve kadınlarımız bizim için çok önemli.Trabzon’da kadın kollarımızın samimi ve başarılı çalışmaları var” dedi.

7777777777777777.20120905165137.jpg

KADINLARA KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Havva Gümüş’ün başkanlığını yaptığı AK Parti Kadın Kollarına bir övgüde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’dan geldi.Balta “Ülke siyasetinin kaderini önümüzdeki süreçte kadınlarımız tayin edecek.

AK Parti olarak kadınlarımızın aktif siyasette yer alması için bütün kapıları açık tutuyoruz.Trabzon’da kadın kolları başkanı ve üyelerimizden her anlamda memnunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset