Ak Parti İl Koordinatörleri toplandı

AK Parti Genel Merkezi tarafından il ve ilçe teşkilatlarının daha verimli çalışmaları amacıyla farklı illere atanan il koordinatörleri, 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem tarafından Doğu Karadeniz Bölge Koordi

Ak Parti İl Koordinatörleri toplandı

AK Parti Genel Merkezi tarafından il ve ilçe teşkilatlarının daha verimli çalışmaları amacıyla farklı illere atanan il koordinatörleri, 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem tarafından Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü’ne getirilen Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, il koordinatörleri ile TBMM Dış İlişkiler Toplantı Salonunda bir toplantı düzenledi.
 
Toplantıya katılan İstanbul Milletvekili ve Artvin İl Koordinatörü Oktay Saral, yaptığı değerlendirmede “Günübirlik bir siyaset anlayışından ziyade uzun dönemli programlar hazırlayarak siyaset üreten bir anlayışa sahibiz.
 
Sayın başbakanımızın 2023 ve 2071 hedefleri de zaten bu siyaset anlayışının bir sonucudur. İl Koordinatörlükleri de bu siyasi vizyonun bir parçasıdır. Yeni dönemde de Artvin ilinden sorumlu olduğum için mutluyum. Artvin’de davasının sahibi, sorumluluklarını ve görevlerini bilen güzide bir teşkilata sahibiz. Aslında sadece Artvin’de değil, yerel seçimler öncesi büyük bir coşku ve heyecan olduğunu gitmiş olduğumuz illerde müşahede ediyoruz.
 
Bu vesile ile 5. Bölge Koordinatörlüğüne atanan Çorum Milletvekilimiz Murat Yıldırım’ın başkanlığında koordinatör olduğumuz illerle alakalı yeni dönemin ilk toplantısını yapmış olduk. Mart 2014 de yapılacak olan yerel seçimler öncesinde yol haritası belirleme amaçlı bu toplantıların devamı gelecek” dedi.
 
Toplantıya İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın yanı sıra Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Ordu, Rize ve Trabzon illerinden sorumlu koordinatör milletvekilleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset