AK Parti Giresun İl Başkanı Tütüncü Ankara'daki patlama hakkında konuştu

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tütüncü, terör saldırısında hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaral

AK Parti Giresun İl Başkanı Tütüncü Ankara'daki patlama hakkında konuştu

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tütüncü, terör saldırısında hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa temennisinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü yaptığı açıklamada, "Ankara'da düzenlenen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye çok kritik bir dönemden geçiyor. Güneydoğu'daki operasyonlar, gerekse de sınırımızda cereyan edenler olaylar açısından baktığımız tarihi bir dönüm noktası aşamasındayız. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana terör saldırılarına maruz kalmıştır. Ama geçtiğimiz bu tarihi süreçte Türkiye Cumhuriyeti hiçbir terörist gruba ya da onun maşalarına boyun eğmemiştir. Bu terör saldırısı inşallah son olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset