AK Parti genel merkezinde heyecanlı bekleyiş

Türkiye genelinde oy verme işleminin sona ermesinin ardından AK Partililer, Parti Genel Merkezi’ne akın etmeye başladı. Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Erdoğan’ın yapacağı konuşma için hazırlıklar sürdürülürken, seçim sonuçları kurulan barkovizyondan an

AK Parti genel merkezinde heyecanlı bekleyiş
Türkiye genelinde oy verme işleminin sona ermesinin ardından AK Partililer, Parti Genel Merkezi’ne akın etmeye başladı. Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Erdoğan’ın yapacağı konuşma için hazırlıklar sürdürülürken, seçim sonuçları kurulan barkovizyondan an be an takip edilecek.
 
Türkiye genelinde yaklaşık 52 milyon kişi sandık başına gitti. Oy verme işleminin saat 17.00’de sona ermesinin ardından AK Parti Genel Merkezi’nde heyecanlı bekleyiş başladı. Birçok bölgede oy sayım işlemi devam ederken, AK Partililer Parti Genel Merkezi’ne akın etti. Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı AK Parti Genel Merkezi’nde kurulan barkovizyonlara seçim sonuçları yansıtılacak ve partililer buradan seçim sonuçlarını takip edecek.
 
AK Parti Genel Merkezi’nde ayrıca gazeteciler için basın merkezi kuruldu. Gazeteciler de basın merkezine kurulan ekranlardan seçim sonuçlarını takip edecek. Parti Genel Merkezi’nin 3. katında ise Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu. Türkiye’deki tüm seçim sonuçları an be an bu koordinasyon merkezine aktarılacak ve buradan partililerle paylaşılacak.
 
Parti Genel Merkezi’nde seçim sonuçları için Türk gazetecilerin yanı sıra yabancı gazetecilerin de yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Dünyanın birçok ünlü kanalı, parti genel merkezinin önünden canlı bağlantı yapıyor.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın akşam saatlerinde İstanbul’dan ayrılarak Ankara’ya gelmesi bekleniyor. Parti Genel Merkezi’ne gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın oy sayım işlemlerinin sonuçlanmasının ardından halka hitap etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler