AK Parti doğru yolda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen "Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler-2 Deneyim ve Vizyon Paylaşımı" kapanış dersinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 21. yüzyıldan itibaren bamb

AK Parti doğru yolda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen "Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler-2 Deneyim ve Vizyon Paylaşımı" kapanış dersinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 21. yüzyıldan itibaren bambaşka bir boyuta geçtiğini, çözüm sürecinin, bu boyutun bir parçası olduğunu söyledi. Çözüm sürecinin ülke içinde huzuru, ülke dışında ise ülkenin itibarını artıracağını vurgulayan Soylu, şöyle devam etti: "Bugünkü çözüm süreci, içeride huzurumuzun, dışarıda ise itibarımızın artmasına yönelik atılan adımlardan en önemlisidir. Çözüm süreci, kardeşi kardeşe sanal birtakım senaryolarla kırdıran ve bizim hiç hazzetmediğimiz birtakım retoriklerle ülkemiz insanının enerjisini ve hasletlerini onlardan uzaklaştırmak için uydurulmuş sanal senaryolara son veren girişimdir. Çözüm süreci, bizim ülkemizdeki zenginlikleri kıskananlara 'hayır, siz bizim ülkemizin zenginliklerini, insanını, barışını, doğasını, güzelliğini ve huzurunu bizden alamazsınız' denilen direnişin adıdır." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset