AK Parti Divanı Üyeleri belli oldu

AK Parti’nin kapalı grup toplantısında Meclis Başkanlık Divanı’nda görev yapacak isimler belli oldu.Kapalı grup toplantısında belirlenen isimler, bugün Meclis Başkanlığı’na verilecek ve ardından da 15.00’de başlayacak Genel Kurul’da partilerin Başkanlık D

AK Parti Divanı Üyeleri belli oldu

AK Parti’nin kapalı grup toplantısında Meclis Başkanlık Divanı’nda görev yapacak isimler belli oldu.

Kapalı grup toplantısında belirlenen isimler, bugün Meclis Başkanlığı’na verilecek ve ardından da 15.00’de başlayacak Genel Kurul’da partilerin Başkanlık Divanı üyeleri açık oylama ile oylanacak. AK Parti’nin Meclis Başkanvekili için belirlediği isim Naci Bostancı olurken, İdari Amirleri ise Salim Uslu ve Ahmet Gündoğdu olacak.

Katip Üyeler de Mücahit Durmuşoğlu, Fehmi Küpçü, Sema Kırcı Bülent Turan olarak belirlenirken, yeni dönemde Ahmet Aydın, Mahir Ünal, İlknur İnceöz ve Doğan Kubat ise AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler