AK Parti'den Trabzon'da önemli toplantı

AK Parti Seçim İşleri 5. Bölge Toplantısı Trabzon'da yapılacak.

AK Parti'den Trabzon'da önemli toplantı
AK Parti Seçim İşleri 5. Bölge Toplantısı 3 Aralık Cumartesi günü Trabzon’da yapılacak. 

Konuyla ilgili bilgiler veren AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Bayram Öztürk, “Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Genel Merkez SKM Başkanımız İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Yozgat Milletvekili Yusuf Başer olmak üzere Trabzon, Rize, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Artvin ve Bayburt ilinden katılımlar olacak. Bu şehirlerimizin İl Başkanları, İl Seçim İşleri Başkanları, İl Eğitimcisi, İl Hukukçusu, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Seçim İşleri Başkanları da katılacaktır” dedi.

Toplantı ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Öztürk, “Bölge ve ülke adına önem arz eden toplantımızın Trabzon’da yapılıyor olması da bizleri memnun etmiş ve buna layık olmak için de gereken çalışmaları yapmış bulunmaktayız. Toplantımız teşkilat içi eğitim formatında bir çalışma olacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler