AK Parti Çarşıbaşı'nda kongre

AK Parti Çarşıbaşı İlçe 4. Olağan Kongresi Çarşıbaşı Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Divan Kurulu Başkanlığını İl Teşkilat Başkanı Sait Gürsoy’un yaptığı kongreye AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl

AK Parti Çarşıbaşı'nda kongre

AK Parti Çarşıbaşı İlçe 4. Olağan Kongresi Çarşıbaşı Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Divan Kurulu Başkanlığını İl Teşkilat Başkanı Sait Gürsoy’un yaptığı kongreye AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri ile teşkilat mensupları katıldı.

KARAÇENGEL: HİZMET ETME HEYECANIMIZ DEVAM EDİYOR

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, AK Parti çatısı altında siyaset etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Bu güne kadar emeği geçen tüm teşkilatımızı kutluyorum. Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik duygularımızla perçinleştirdiğimiz bir birliktelik oluşturduk. Biz bu ülkeye sevdalıyız. Bu davanın kutsal bir dava olduğuna inanarak milletimize hizmet için yola çıktık. Yenilenmeye gelişmeye büyük önem verdik. Bu inançla ilçemizin büyümesi ve kalkınması için hizmet etme heyecanımızı yitirmedik. Milletin hizmetinde olmaktan daha onurlu bir makam, milletin hayır duasını almaktan daha onurlu bir duygu yok. İlçe halkına faydalı olmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

YILMAZ: EN İYİ HİZMETİ GETİRİYORUZ

Karaçengel’in ardından söz alan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Çarşıbaşı’na en iyi hizmetleri yapmanın gayreti içinde olacaklarını kaydederek, yeni yönetimle birlikte yapılacak çalışmaların Çarşıbaşılılara hayırlar getirmesini diledi.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: PROJELERİN TAKİPÇİSİYİZ

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, belediyelerin gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, hazırladıkları projeleri de takip ettiklerini de ifade etti. Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti: “Belediyelerimizin bütçesi sınırlı. Bizlerin birlikteliği çok önem arz ediyor. Birbirine destek olarak yapılacak işler en iyi şekilde yapılacaktır.”

GÜNNAR: BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÖSTERDİK

Son olarak söz alan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, on yılda yapılan hizmetlerin az bir hizmet olmadığını ifade ederek, vatandaşa verilen sözlerin tutularak hizmetlerin en iyisini yaptıklarını ifade etti. Günnar, şu ifadelere yer verdi: “Bundan sonra çalışmaya daha çok gayret edeceğiz. En büyük işimiz fitne ve fesattan uzak tutarak birlik ve bütünlüğümüzü bozmadan çalışmaya gayret edeceğiz. Daima çalışanların yanında olacağız. İlçe teşkilatlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bu birliktelik Trabzon’un tüm ilçe ve belediyeleriyle birlikte gerçekleşiyor. Biz AK Partililer olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu eşe, dosta düşmana göstermiş olduk. Çarşıbaşı’nda gösterdiğimiz birlik ve beraberliği tüm ilçelerimizde göstereceğiz. Ustalık dönemindeyiz ve tüm parti neferleri olarak milletimize daha fazla hizmet edebilmek için, ailemizden eşimizden işimizden fedakarlık yapacağız. Önümüzde belediye, il genel meclisi, belediye meclisi üyelikleri seçimi var. 2 yıl kalan bu süreci şimdiden gündemimize alıyoruz. Türkiye aldı başını gidiyor. Biz mirasımıza, değerlerimize sahip çıkıyoruz. Hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşıyoruz. Yazıklar olsun sana Fransa… Yaptıklarını unutarak, bize ahlak dersi vermeye kalkıyor. Kanuni Sultan Süleyman, oraya gelip işini bitiririm demedi mi sana. Bütün dünya ekonomik girdabın içinde perişan durumdayken, Türkiye’de kriz yok. gerçekleştireceğimiz kalkınmayla asli hedefime ulaşacağız.”

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, telgraf gönderirken, Çarşıbaşı ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterisi teşkilat mensuplarına izletildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Zekeriya Karaçengel, yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu, Göksel Yılmaz, Hakan Kocaman, Hüsnü Akkan, Hüseyin Yılmaz, Hüseyin Karlıdağ, İlknur Öztürk, İsmail Özkan, Kemal Köse, Mehmet Ali Akyazı, Mehmet Berber, Muhammet Kuşan, Nurdan Çalış, Recep Erdoğan ve Yaşar Bıyıklı’dan oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset