AK Parti Adayları tanıtıldı

AK Parti Trabzon İl Danışma toplantısı Novotel Trabzon'da gerçekleşiyor.AK Parti Trabzon Milletvekili adayları da bugünkü il danışma toplantısında tanıtılacak. Adaylar Salona gelmeye başladı. Aday adayı olup da genel merkez tarafından aday gösterilmeyen a

AK Parti Adayları tanıtıldı

AK Parti Trabzon İl Danışma toplantısı Novotel Trabzon'da gerçekleşiyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları da bugünkü il danışma toplantısında tanıtılacak. Adaylar Salona gelmeye başladı. Aday adayı olup da genel merkez tarafından aday gösterilmeyen aday adayları da toplantı salonunda...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Toplantı başladı.

SAygı duruşu ve İstiklal marşı

Adnan Günnar açılış konuşmasını gerçekleştiriyor…

Ak parti Trabzon İl Danışma toplantısına hoş geldiniz. 23-24. Dönem boyunca Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm teşkilatım adına emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 12 haziranda yapılacak genel seçimler için güzel bir aday adaylığı dönemi geçirdik. Arkadaşlarımız partimize bir ivme kazandırdı. Genel başkanımızın aday göstermemesi üzerine sizleri burada gördüğüm için çok mutluyum. Teşekkür ediyorum. Temayülde tüzüğümüz açıkça ifade ediyordu. Ak Parti’de parti için demokrasi mevcuttur. Teşkilatların gönlünü feth ederek birinci olan da sonuncu olanda genel merkez için önemlidir. 24. Dönemde yüce meclisin çok daha kaliteli olması için gayret gösterildi. Bu gayretle 6 milletvekili adayımızı seçmiş bulunmaktayız. Teşkilatımıza ve milletimize güvenimiz tamdır. AK Parti’yi yıkmayı hedefleyen anlayışları yıkmıştır. Milletvekili adaylarımızı basının karşısına çıkarıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Biz Türkiye’yi muhasır medeniyetler üzerine çıkaracağız. 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefliyoruz. Parti olarak 1 milletvekili çıkarma derdinde değiliz. Biz 6 milletvekili çıkaracağız diyen tek parti. Herkes 1’i çıkarmanın derdinde. Herkes 9 yıl önce AK Parti’yi kabullendi geleceğim ak olsun dedi. Hatırlayınız DSP bu ülkede hükümet kurmuştu. Bu halk milletvekilini bakanını başkanını da verdiği düşük oyla darmadağın etti. Biz böyle olacağını düşünmüyoruz. Biz bu emanete hiçbir zaman ihanet etmedik. Öyle de devam edecek. 8 yıl önce Artvin’de kızaklarla hasta taşınıyordu. Şimdi Çaykara’nın tepesine helikopter gönderebiliriz. Bakın nerelere geldik. Ulaşımda turizmde hastanelerde 1 numara olduk. En büyük 15. Ekonomi olduk. Hastane kuyruklarında beklediğiniz zamanları unuttuk mu?

Depremlerde şahibeli dönemleri o politikacıları biz unuttuk mu? Unutmadık. Öyleyse neden varım diyorsunuz. Kimleri milletvekili yapmak istiyorsunuz. Aklanmamış insanları mı. Biz milletimiz sağ duyusuna inanıyoruz. Biz çıraklık döneminde bunları yaptık. Kalfalık döneminde de iyiyiz. Şimdi ustalık dönemine geçiyoruz.

Benim TOKİ başkanımın neler yaptığını herkes biliyor. Benim sayın Faruk Özak Yunanistan’ın getiremediği Olimpiyatları Türkiye’ye getiriyor. Tüm dünya Sayın Erdöl’ün yanına gelip bize ders verin diyor. Akçaabat Devlet hastanesi yol üzerinde dikkat çekiyor. Aynı şekilde Kaşüstündeki hastanede öyle. Şimdi muhalefet hastalanıp vip odalarda yatacaklarını düşünmüyorlar. Bakın Trabzon’da Türkiye’nin ilk olimpiyat bayrağı dalgalanıyor.

Makine mühendisliği uzmanı Turgut Özal’la çalışmış Aydın Bıyıklıoğlu hocamız var.

Çocukluğundan beri terbiyeyle yetişmiş Göz doktoru Yunus Beye de hayırlı olsun diliyorum.

Dünyanın en iyi 10. Ekonomisi olabilmemiz için ve Ak bir kapı açabilmemiz için, bütün sünyamız için hem adaylarımıza hem teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. İçimizden biri olan Salih Cora’yı da tebrik ediyorum. Genç yaşına rağmen 40 yıllık politikacı gibi...

2002’de beni de tanımıyordunuz ama hizmetler göz önünde. Başbakanımızın listeye yazdığı her insan önemlidir. Şüphe etmeyiniz.

Umuyorum ki 6-0 olarak mecliste bizi temsil edecekler.

 

ADAYLAR TANITILIYOR

Salih Cora konuşuyor...

Ben sizim siz bensiniz hepimiz bu davanın neferiyiz. Önümüzdeki süreç için Başbakanımızın Gebçlerle ilgili sözleri bize güç verdi. Sizlerin güçleri ile Trabzon 6. Sıra milletvekili adayı olarak karşınızdayız. Atacağımız her adımla size katkı sağlamak için bu yola çıktık. AK Parti’de teşkilatlarında görev yaptık. Bugün sizlerin karşısında oldukça heyecanlıyım. Umarım Trabzonspor’un 7. Şampiyonluğu ve AK Parti’nin de 7 kazancını yaşayacağız. Bana 6. Sıra layık görüldü umarım 6-0 yapacağız. Birinci sıra ne kadar kendinden eminse bende kendimden o kadar eminim.

Yunus Karabela konuşuyor…

Herkese şükranlarımı sunuyorum. Ben doğduğundan beri Trabzon’da yaşamış bir insan olarak, siyasete geç atıldım.

5000-6000 kişiyle mücadele etmek yaptığımız önemli bir iştir. Bu toprakların bireyi olarak, buranın bir aile olduğunun farkındayız. Bugünü görmeyen geleceğini göremez. Biz toplumsal olarak çabuk unutan bir toplumuz. Bende bir nefer olarak Başbakanımızın takdiriyle bir görev verildi. Bugün buradayız. Yolumuz açık olsun her şey Türkiye için…

 

 

Safiye Seymenoğlu konuşuyor…

Bu toplantı hem danışma toplantısı hemde bir tanıtım toplantısı. Değerli AK Partililer kuruluşumuzdan beri teşkilatların tüm sınıflarında görev yaptık. Herkes canla başla görev yaptık. Bizler de çok çalıştık. Her seçimde de çok büyük fark atarak kazandık. İnanıyorum ki bu seçimde de çok farklı geleceğiz. 2002’den öncesiyle bugünü ele alıp neler olup bittiğini bilmemiz gerekiyor. İnşallah 6-0’la Salih Beyi de meclise taşıyacağız.

 

Aydın Bıyıklıoğlu konuşuyor…

Türk milleti tarihinde en önemli hadiseleri Osmanlı Devleti T.C devleti ve en önemlisi son 9 yılı. Dünya bizim devletimizin karşısında saygıyla duruyor. Dünya devletlerinin kurtuluş vesilesi oldular. Görüyoruz ki Türkiye’ye herkes gıpta ile bakıyor. Ümit ediyorum ki bir daha buraya geldiğimiz zaman ülkemizdeki huzur ve mutluluğu artıracak ve nasıl çalıştığımızı herkes görmüş olacak. Yaşayan görecek bu sözleri politika olsun diye değil içimden gelerek söylüyorum. Türkiye’nin sırtı daha yere gelmez. Belediye Başkanımızın adını unuttum onun il başkanımızın ve tüm partililerimizi selamlıyorum.

 

 

Erdoğan Bayraktar konuşuyor…

Tarih kenti fatihin kanuninin kenti Trabzon’a hizmet etmek için geldiğim için şükrediyorum.

12 haziran 2011 seçimleri vatanımız için milletimiz ve dünya için son derece önemlidir. Dünyayı huzura kavuşturmak için TC Başbakanının verdiği mücadele 8 yılı aşkın süredir geldiği nokta çok önemlidir. Dünyanın refaha kavuşması için yatırımlarımızla Trabzon’u marka şehir yapacağız. Biz Trabzon’umuzun Trabzon’da ikamet eden veya etmeyen herkese şunu anlatmalıyız. Tarlada izimiz olsun, Harmanda yüzümüz olsun. 6-0 olacak. Biz bunu Trabzonluya dilimiz şişene kadar anlatmalıyız. Trabzon’da bir tane işsiz bırakmayacak kadar yüzümüz olsun. Trabzon göç vermesin Trabzon her yönüyle öne çıksın. Ve istiyoruz ki Trabzon peş peşe şampiyon olsun. Bakanımızla el birliği ile çalıştık. Trabzon’u hak ettiği yere taşıyacağız. Akyazı devam ediyor. Haziran gibi de inşallah ihale yapacağız. Biz Trabzonluyuz. Biz de isterdik ki teşkilattan birisi olsun ama benimde çalışmam size bunları aratmayacaktır.

Tüm teşkilattaki isimsiz kahramanlara teşekkür ediyorum. Buradaki milletvekilleri olarak el ele mücadele edeceğiz. Trabzon yıldız olacaktır. TOKİ’de göreve başladığımızda 2 şirkettik ve 300 çalışan vardı. Şuanda 850 personel 5 şirketle çalışmaktadır. TOKİ’deki 850 kişinin 500’ü Trabzon Gümüşhane Rize, ;Artvin’dedir. Bu insanlar mücadelecidir. TOKİ bu yüzden çok iyi oldu. İşsizliği ortadan kaldırmak için elimizden gelen en büyük gayretle çalışacağız.

 

Faruk Nafiz Özak konuşuyor…

Siyasete geç giren bir kişi olarak, sizlerle beraber olmak, İnsanlar ünvanları yüceltir ünvanlar insanları değil. Ünvanlar gelip geçicidir. İnsanlar bize teşekkür edebiliyorsa biz elimizden geleni yapabildik demektir. Siyasete genç girmek gerekir. Genç girince direksiyonda sonradan girince bagajda olursun. AK Parti’nin başarısı sadece Türkiye ile değil tüm ülkelerle ilgilidir. Başbakanımız herkese örnek olmuştur. Dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olacağız. En büyük Atatürkçülüğü yaşatacağız. Siyasete girdiğimizde bizle canla başla çalışan Hanefi Saran vardı. İrtibat bürosu vardı. Onu bir gün kaybettik. Hep ona dua ederim. Son dönemim bende yarışa gireceğiz mazbatayı alır mıyız alamaz mıyız bilinmez. Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması söz konusu olması sırasında herkes başbakan’a ol dedi ben olma dedim. Çünkü bu ülkenin geleceğinin ona ihtiyacı var. Biz teşkilatımıza minnettarız. Teşkilatlar atar toplar damar. Başbakanımız ise kalptir. Biz sizin hizmetkarınızız. Siz olmasanız biz orada bir işe yaramayız. İnşallah cumhuriyet tarihinde ilk oldu bundan sonra 4 yılda bir seçim yapacağız. Türkiye uçmaktadır. Ülkeyi en iyisine getiriyoruz. Başbakanımız parayı insanı çok iyi yöneten bir insan. Bu nedenle sorumluluğumuz büyük. Aday adaylarımıza çok teşekkür ederim. Demokrasiyi yaşadık. İyii ki demokrasi var. Şu anda siz emrediyorsunuz. Sandık kayıtsız şartsız milletindir. Nereden nerelere geldik.

Başbakan’a bakan yorgunum demesin. 3 dönemden sonra milletvekili olamayacak diye bir tüzüğümüz var bu bakımdan geleceğimizi kontrol altına almalıyız. Geçmişteki vekillerimizde kırgınlık değil ama duygusallık olabilir. Burada bir başarı öyküsü var. AK Parti’nin başarısı belki tez konusu olacaktır. Ben iddialı olmam hep inşallah derim. Bugüne kadar çok çalıştık. Halkımıza hiç yalan konuşmadık. Yapamayacağımız bir şeyi vaad etmedik. 61 projeden de bu anlaşılıyor. Belediyeye 61 proje ile geldik bugün 75 projeye başlanıldı. Milletimiz bize ne değer verirse başımızın tacıdır. Hizmet ibadettir. Ülkenin her noktasında rekorlar kırıldı. Trabzon eğitim sağlık kültür turizm spor şehridir. Buralar o kadar profesyonelleşti ki Ankara’daki vekillerin işi de azaldı. Tek eksiğimiz bir kültür merkezimizin olmaması. Yaylalara master planı uygulanıyor. İpekyolu iş adamları zirvesinde 400’e yakın iş adamı Trabzon’a gelecek. Trabzon kentsel dönüşümün örnek gösterildiği bir şehir. Erdoğdu yolu sorundu. Bu sorunda aşılıyor. Beşirli’den Maçka’ya çıkacak 250 milyon TL’lik bir yatırımla yolumuz da yapılacak. Trabzon uçuyor. Yaşanabilir 4. Şehir olduk.

Diğer partilere saygı duyuyoruz. Onlar olmasa demokrasi olmaz. Ama 2001’i unutmayacağız. Bugün iktidardayız inşallah yarından sonrada olacağız. Atatürkçülükle bizi suçlayanlar artık konuşamıyor. Biz Atatürkçü bir partiyiz. Eski para ve yeni paralara bir bakın. Birinde Atatürk gülüyor, birinde somurtuyor. Her şey ortada. Çok çalışmalıyız. Gittiğim her yerde benden yol ve okul istediler. Doğu Batı bitti kuzey güney başladı. 80 üniversite 160 üniversite yaptık. Yapmayın dediler peki nasıl Atatürkçü olacaksınız. Gelişmemiz için bunlar şart. Camileri hanları sarayları koruyan biziz.

Daha yapılacak çok işimiz var. Amacımıza istikrarla sürdürmeliyiz. Çok önemli 60 gün var önümüzde. Bu büyük mücadeleden başarı ile çıkacağımıza inanıyorum.

Toplantıda aday adayları, adaylar, ve geçmişteki vekillere teşekkür ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset