Ak Parti aday adayları Haber61'e geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayları Halil Aydın ve Necmi Mazlum, Haber61’i ziyaret etti.Mazlum, “Partimizin teşkilatı bize tam destek vererek iyi bir çalışma yaptık. Bize destek verdiler teşkilatlarımızı gezdik. 6 arkadaşımız aday oldu. Buda bizi

Ak Parti aday adayları Haber61'e geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayları Halil Aydın ve Necmi Mazlum, Haber61’i ziyaret etti.

Mazlum, “Partimizin teşkilatı bize tam destek vererek iyi bir çalışma yaptık. Bize destek verdiler teşkilatlarımızı gezdik. 6 arkadaşımız aday oldu. Buda bizi sevindirdi. Listede yer bulamamak hiç sorun değil. Sanki birinci sıradaymışız gibi çalışacağız. 7 Haziran’a kadar seçim çalışması yapacağız.” dedi.

Aydın İse, “Partimizin Trabzon listesi baktığınız zaman genel başkan yardımcısı gibi bir ismin şehrimizden aday olması sevindirici bir olay. Süleyman Soylu, Türkiye’de en önde isimlerden bize de çok katkı sağlayacağını inanıyoruz. Trabzon’umuzu bu arkadaşlarla yöneteceğiz. Partimize ve teşkilatlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 

img_0230.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset