AK Parti 3 başkanı ihraç etti

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu kararıyla Giresun Doğankent, Konya Doğanhisar ve Bursa Karacabey Belediye başkanları ile Gaziantep Şehit Kamil İlçesi'nde üç belediye meclis üyesi partiden ihraç edildi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı yetkililer

AK Parti 3 başkanı ihraç etti

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu kararıyla Giresun Doğankent, Konya Doğanhisar ve Bursa Karacabey Belediye başkanları ile Gaziantep Şehit Kamil İlçesi'nde üç belediye meclis üyesi partiden ihraç edildi.

 AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Giresun Doğankent Belediye Başkanı Nazmiye Kabadayı, Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Salim Öztoklu ve Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç haklarında yapılan inceleme ve soruşturma sonrasında ''parti program ve tüzüğünde belirtilen ilkelere uymadıkları ve görev sırasında yapmış oldukları hukuka aykırı işlem ve eylemlerden'' dolayı AK Parti'den kesin olarak ihraç edildi.

Ayrıca Gaziantep Şehit Kamil Belediyesi Meclis Üyeleri Müslüm Caymaz, Recep Bozkurt ve Zeynel Tokdemir'in de Gaziantep İl Başkanlığı İl Disiplin Kurulunca kesin ihraçlarına ilişkin alınan karar, Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından onandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset