AK Parti 2011 için oy istiyor

Parti binasında yapılan toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Aydın, Beşikdüzü İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Demirci, Yeşilköy Belediye Başkan

AK Parti 2011 için oy istiyor

Parti binasında yapılan toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Uğur Aydın, Beşikdüzü İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Demirci, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, Beşikdüzü Kadın Kolları Başkanı Fatma Aras, Gençlik Kolları Başkanı Levent Somun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Milletvekili Seymenoğlu, referandum sürecinde Beşikdüzü'nde güzel bir çalışma yaptıklarını belirterek, ''Siyasetin sonu yok. Önümüzde bir genel seçim var. Benim sizlerden ricam bu yüzde 46'yı koruyarak onu genel seçimlere yansıtmaktır. Buraya çalışmaya gelirken rahat ve huzurlu bir şekilde geliyorum. Çünkü insanlarımız yaptıklarımızı biliyor ve takdir ediyor. Yine geleceğim, yine çalışacağız. Sizlerden şimdiden çalışmalara başlamanızı istiyorum'' dedi.

İl Başkanı Günnar ise ülkenin geleceği için hiçbir çıkar beklemeden gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, ''Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte 2011 genel seçimlerinde sandıklardan en yüksek oyu alarak çıkmak istiyoruz. 2011'de Beşikdüzü ilçemizden yüksek oy oranı bekliyoruz. Milletvekili adaylarımız kim olursa olsun onları en yüksek oyu vererek Meclis'e göndermek için canla başla çalışacağız. Seçime çok az bir zaman kaldı. Burada çok dikkatli, titiz ve duyarlı davranmalı, toplumun her kesimini kucaklamayı ihmal etmemeliyiz. Sayın Başbakanımız hangi partiden olursa olsun herkesi sevmektedir. Biz seçmelerimize kendimizi çok iyi anlatmalıyız'' diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, muhalefetin yapılanları görmek istemediğini savunarak, ''(Karadeniz köylüsü açlığa mahkum ediliyor, tarım ölüyor) diyenlere sesleniyorum. AK Parti hükümetinden daha fazla köylüye destek veren bir hükümeti söylesinler. Köylümüz şimdi çay parasını alıyor, fındık parasını alıyor. Doğrudan Gelir Desteğini alıyor. Yine hükümetimiz hayvancılığı desteklemek için 7 yıl faizsiz kredi veriyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset