Ahmet Metin Genç durmuyor

AK Parti Trabzon  24. dönem milletvekili aday adayı Av. Ahmet Metin Genç teşkilat ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.  Genç sürekli AK Parti teşkilatı ile iç içe olduğunun belirterek şunları ifade etti. “Ak Parti kurulduğu günden beri bu teşkilatla bir

Ahmet Metin Genç durmuyor

AK Parti Trabzon  24. dönem milletvekili aday adayı Av. Ahmet Metin Genç teşkilat ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

 

Genç sürekli AK Parti teşkilatı ile iç içe olduğunun belirterek şunları ifade etti. “Ak Parti kurulduğu günden beri bu teşkilatla birlikte omuz omuza çalışmaktayız. Teşkilatlarımızı çok yakından tanıyan biri olarak sorunları da çok iyi bilmekteyim. Bölgemizin sorunların ’da çok iyi bilmekteyim. Bu sorunların çözümü için bu yola çıktım. 2001 yılında Ak Parti’nin kuruluşunda bulunup uzun yıllar başarılı bir şekilde bölgemize ve ilimize hizmet ettim. Gece gündüz demeden teşkilatlarımız ile birlikte çalıştık. Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında partililerimiz kimleri vekil olarak görmek istiyorsa o kişileri ön plana çıkaracak..Aday olursam teşkilatlarımızla halkımızla kol kola vererek başta ülkemize ve sonra da bölgemize güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

 

Teşkilatların partiler için önemine de değinen Genç, “Teşkilatlar partimizin gizli kahramanlarıdır. Gece gündüz demeden, ev ev, sokak sokak gezerek AK Parti'nin başarısı için çalışırlar. Başarının mihenk taşlarıdır. Yorulmak bilmeden çalışan emektar teşkilatlarımız perdenin arkasında gibi duruyorlar ama AK Parti'nin bugünlere gelmesinde en büyük katkıyı teşkilatlarımızın çalışması bulunuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset