Ahmet Kaya'nın mezarına ziyaret

Kılıçdaroğlu, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in mezarlarını ziyaret edecekSosyalist Enternasyonal toplantılarına katılmak üzere Fransa'ya gidecek olan Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in mezarlarını ziyaret etmek istediği öğrenildiKılıçdaroğlu'nun

Ahmet Kaya'nın mezarına ziyaret

Kılıçdaroğlu, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in mezarlarını ziyaret edecek

Sosyalist Enternasyonal toplantılarına katılmak üzere Fransa'ya gidecek olan Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney'in mezarlarını ziyaret etmek istediği öğrenildi

Kılıçdaroğlu'nun gezisinin önemli siyasi temasların yanısıra dikkat çekici bir ziyarete de sahne olması planlanıyor. Kılıçdaroğlu'nun Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın mezarlarını ziyaret etmek istediği öğrenildi.

Bu istek gerçekleşirse Kılıçdaroğlu, Kaya'nın 16 Kasım'daki 10. ölüm yıldörümünde mezarı başında olacak. Kılıçdaroğlu yurda döndükten sonra da Diyarbakır ve Şanlıurfa'da halkla bayramlaşacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler