Adnan Günnar'dan kınama!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova İlçeleri'nde meydana gelen terör saldırılarını şiddetle kınadı.Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Günnar, Bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan güvenlik

Adnan Günnar'dan kınama!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova İlçeleri'nde meydana gelen terör saldırılarını şiddetle kınadı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Günnar, Bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm halkımıza sabır dileyerek "Bu saldırılar hepimizin yüreğini yangın yerine çevirmektedir. Ancak hiç bir şey bizim terörle mücadele azmimizi olumsuz etkilemeyecektir. Büyük bir devlet olan Türkiye, dış güçlerin maşa kullanmak suretiyle önünü kesme girişimlerinin farkındadır ve bu uğurda yılmayacaktır" dedi.

Günnar, terörle mücadelenin uzun soluklu bir süreci kapsadığının tüm halkımız tarafından bilindiğini de ifade ederek, "Bu zorlu süreç sonunda, tüm düşmanlarımız hezimete uğradıklarını göreceklerdir.

Vatanımızın ve milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve sağduyuyu hiçbir zaman elden bırakmayan yüce milletimize sabrı cemil diliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset