Adnan Günnar: Propaganda yok!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, hafta sonu yapılacak olan SBS sınavı dolayısı ile AK Parti’nin Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 13.00 saatleri arasında sesli propaganda yapmayacağını söyledi.Günnar, başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifl

Adnan Günnar: Propaganda yok!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, hafta sonu yapılacak olan SBS sınavı dolayısı ile AK Parti’nin Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 13.00 saatleri arasında sesli propaganda yapmayacağını söyledi.

Günnar, başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda AK Parti’nin sesli propaganda yapmayacağını belirterek, diğer partilerinde buna uyacağını umduğunu söyleri. Sınava girecek öğrencilere de başarılar dileyen Günnar, “Cumartesi ve Pazar SBS imtihanları var. 10.00-13.00 arası imtihanlar olacağı için sesli olarak katiyen AK Parti olarak böyle bir kampanya yapmayacağız.

13.00'ten itibaren kampanyaya geçeceğiz. Diğer partilerin de buna dikkat etmesi noktasında çağrıda bulunuyorum. Temenni ederim ki bunu birlikte başarırız. Sınava girecek öğrencilere başarılar diliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset