Abdüllatif Şener Trabzon'da

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, sorunları çözme görevi olan siyasetin, ülkenin üzerinde yük olduğunu iddia etti. Partisince Trabzon'da düzenlenen 9. Bölge Teşkilat Toplantısı'na katılan Şener, yaptığı konuşmada, ayrımcılık ve bölücülüğün s

Abdüllatif Şener Trabzon'da

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, sorunları çözme görevi olan siyasetin, ülkenin üzerinde yük olduğunu iddia etti.

Partisince Trabzon'da düzenlenen 9. Bölge Teşkilat Toplantısı'na katılan Şener, yaptığı konuşmada, ayrımcılık ve bölücülüğün siyasetin içerisinde yer aldığını öne sürdü.

''Başbakanların, milletvekillerinin ve bakanların dokunulmazlığı var. Vatandaşların, yani asillerin dokunulmazlığı yok'' diyen Şener, ayrımcılığın ve bölücülüğün baştan yapıldığını söyledi. Vatandaşların dokunulmazlığının olmadığı bir ülkede, vekillerin de dokunulmazlığının olmaması gerektiğini ifade eden Şener, şöyle devam etti:

''Bu ülkenin en temel derdi ve sorunu yönetimdir. Siyaset, insanların dertlerini ve sorunlarını çözmek için vardır. Siyaset, bu ülkede var olan problemleri ortadan kaldırmak, vatan topraklarının birlik ve beraberliğini sağlamak için vardır. Sorunları çözme görevi olan siyaset, bugün ülkenin üzerine yük olmuştur. Siyaset, şu hali, anlayışı ve yönetim biçimiyle sürekli sorun üretmektedir. Bunu aşmamız lazım.''

Herkesin ''dinlendiği'' korkusuyla susturulduğunu öne süren Şener, ''Televizyon ve gazeteler sindirilmiş, arada bir özgürce düşünen ve düşüncesini haykırmak isteyen vatandaş olduğunda onun üzerine de baskı, cop ve biber gazı kullanılıyor. Neden? Kimse konuşmasın, eleştirmesin, kimse yanlışlarımı bilmesin ve sandıkta bana oy atmaya devam etsin isteniliyor. Hayır. Biz konuşacağız, biz haykıracağız ve önümüzdeki seçimlerde sandığa damgasını vuracak olan Türkiye Partisi olacaktır'' diye konuştu.

Şener, AK Parti iktidarı döneminde parayı iki grubun kazandığını ileri sürerek, ''Birincisi, iktidarla işbirliği olan yandaşlar kazanıyor. Yandaşlar kazandığı zaman siyasetin de yolsuzluklarla, soygunlarla, vurgunlarla, hortumlarla neler kazandığını siz düşünün. İkinci kazananlar ise yandaşların işbirliği yaptığı yabancılar'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler