Abdullah Gül'e memleketinde 'güllü' karşılama izdihamı

Memleketi Kayseri'ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanında coşkuyla karşılandı. Gül'ü karşılamaya Türk bayrakları ve güllerle gelen vatandaşlar, cumhurbaşkanı ile tokalaşmak isteyince kısa süreli de olsa izdiham yaşandı. Vatandaşlar tokalaşt

Abdullah Gül'e memleketinde 'güllü' karşılama izdihamı
Memleketi Kayseri'ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havalimanında coşkuyla karşılandı. Gül'ü karşılamaya Türk bayrakları ve güllerle gelen vatandaşlar, cumhurbaşkanı ile tokalaşmak isteyince kısa süreli de olsa izdiham yaşandı. Vatandaşlar tokalaştıkları Gül'e ellerindeki gül ve Türk bayraklarını verdi. Havalimanı çıkışında yolu sık sık kesilen Gül'ün konvoyu güçlükle ilerledi. 
 
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Kayseri'ye gelişinde hemşehrileri büyük coşkuyla karşıladı. Havalimanına gelen çok sayıda Kayserili, ellerinde Türk bayrakları ve güllerle Cumhurbaşkanını davul zurna eşliğinde karşıladı. Havalimanında Gül'ü, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Kayseri Bağımsız Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, çok sayıda işadamı ve kalabalık vatandaş grubu karşıladı. Gül, havalimanından ayrılırken kendisini karşılamaya gelen vatandaşları da selamladı. Gül, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle kısa süreli izdiham yaşadı. Kendisine verilen Türk bayrakları ve gülleri aldı. 
 
Daha sonra aracına binen Gül, kendisini karşılamak için yolda bekleyen vatandaşları selamladı. Yer yer aracı durmak zorunda kalan Gül'ü bir ozan sazıyla karşıladı. Gül'ün konvoyu vatandaşın ilgisinden dolayı bir saat sonra güçlükle havalimanından ayrıldı. Gül, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. 
 
11. Cumhurbaşkanı Gül'ün karşılanmasında resmi tören düzenlenmemesi dikkat çekti. Gül'ün şehir merkezine gelişinde ise kendisine eşlik eden binin üzerindeki araç ise trafiğin aksamasına neden oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler