Abdullah Gül'den Bin Ladin yorumu

Amerikan televizyonu CNN, El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in öldüğünü ve cesedinin ABD'li yetkililerin elinde olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya ziyareti öncesi havaalanında basın mensuplarının El Kaide Lideri Usame bin Ladin'in öldü

Abdullah Gül'den Bin Ladin yorumu

Amerikan televizyonu CNN, El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in öldüğünü ve cesedinin ABD'li yetkililerin elinde olduğunu açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya ziyareti öncesi havaalanında basın mensuplarının El Kaide Lideri Usame bin Ladin'in öldürülmesiyle sorularını yanıtladı;

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, El Kaide Lideri Usame bin Ladin'in öldürülmesiyle ilgili ''Bu şunu gösteriyor; teröristler ve terör örgütlerinin başlarının sonu, eninde sonunda canlı veya cansız ele geçirilmektir.

 

Dünyanın en tehlikeli ve sofistike başının da bu şekilde ele geçirilmiş olması, herkese ibret vesilesi olmalı. Büyük memnuniyetle karşılıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset