Abdullah gül ve twitter

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma ve Cumartesi günleri ziyaret ettiği Koceli'ni ziyaret etmişti. İki günlük ziyaretini twitter hesabından takipçilerine anlatan Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca ziyaretiyle ilgili de fotoğraflar paylaştı. Cumhurbaşkanı Gül, Kocaeli

Abdullah gül ve twitter

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma ve Cumartesi günleri ziyaret ettiği Koceli'ni ziyaret etmişti. İki günlük ziyaretini twitter hesabından takipçilerine anlatan Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca ziyaretiyle ilgili de fotoğraflar paylaştı. Cumhurbaşkanı Gül, Kocaeli ziyaretiyle ilgili olarak twitter'dan şunları yazdı: 

"Bu Cuma ve Cumartesi Türkiye'nin en sanayileşmiş illerinden birisi olan Kocaeli'ni ziyaret ettim. Bu vesile ile şehrin ileri gelenleri ile birlikte yediğimiz yemekte de, çok sayıda hayırsevere plaket verdim. Kocaeli denilince SEKA unutulmaz. Uzun tartışmalardan sonra SEKA arazisi güzel bir park haline getirildi. Parkı gezerken gül satan çiçekçi kadınlar yolumu kesip çiçek verdiler. 

İstanbul dışında Anadolu'da bulunan Osmanlı Sarayı Kasr-ı Hümayun. Sultan Abdülaziz tarafından yaptırılmış, bugün bütün güzelliğiyle ayakta. Atatürk'ün gazetecilerle yaptığı meşhur İzmit Konferansı da burada olmuş. 

Gölcük'te Donanma Komutanlığımızı da ziyaret ettim. Donanma Komutanımız Burak Reis Denizaltısını gezdirdi. 

Denizaltını gezince denizcilerin küçük bir alanda günlerce denizin dibinde ne kadar zor şartlarda görev yaptıklarını gördüm. Donanmada ayrıca çok modern silahlarla donatılmış Kemal Reis Firkateyni'ni de gezdim ve bilgi aldım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset