Abdullah Gül, Rahimi'yi kabul etti

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İran Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi ve beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre, kabulde İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Mehdi

Abdullah Gül, Rahimi'yi kabul etti

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İran Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi ve beraberindeki heyeti kabul etti.
 
Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre, kabulde İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanı Mehdi Gazanferi ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da yer aldı. 
 
Kabulde ikili ilişkiler çeşitli yönleri ile ele alınırken, Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye ile İran arasındaki ilişkilerin, iki ülke halkları ve bölgenin barış, huzur, istikrar ve refahına katkıda bulunacak şekilde ilerletilmesini arzu ettiğini kaydetti. 
 
Rahimi de İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın selam ve iyi dileklerini Cumhurbaşkanı Gül'e iletti. Rahimi, Türkiye ile ilişkilerin her alanda daha da geliştirilmesi konusunda İran üst yönetiminin görüş birliği içinde olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset