Abdullah Gül facebook açtı ama...!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Twitter hesabının ardından facebook sayfası da yoğun ilgi görüyor.Cumhurbaşkını Gül'ün sayfasına başta atanamayan öğretmenler olmak üzere, vergilerden şikayet edenler, KPSS'deki memur alım sistemini eleştirenler, taleplerini

Abdullah Gül facebook açtı ama...!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Twitter hesabının ardından facebook sayfası da yoğun ilgi görüyor.

Cumhurbaşkını Gül'ün sayfasına başta atanamayan öğretmenler olmak üzere, vergilerden şikayet edenler, KPSS'deki memur alım sistemini eleştirenler, taleplerini Gül'ün okuması dileğiyle yazarken bazı vatandaşlarda övgü dolu mesajlar yağdırıyor.

Cumhurbaşkanlığı için Youtube'da oluşturulan video sayfasında da birçok video yayınlanıyor. 1 aydır açık olan ancak Cumhurbaşkanı Gül tarafından önceki gün duyurulan Gül'ün resmi Facebook profili, 2 günde 25 bini aşkın kişi tarafından beğenildi. Sayfanın İngilizce olarak yapılan kısmı da 1500 ziyaretçi tarafından takibe alındı.

Meslek bölümüne "politikacı" yazılan Gül'ün Facebook profilinde seyahatleri sırasında vatandaşlarla çekilmiş çok sayıda fotoğrafı ve video görüntüsüyle, doğum yeri, aile hayatı ve politika hayatına ilişkin detaylı bilgiler bulunuyor. Gül'ün profil sayfasına yüzlerce vatandaş dertlerini de yazıyor.

Başta atanamayan öğretmenler olmak üzere, vergilerden şikayet edenler, KPSS'deki memur alım sistemini eleştirenler, taleplerini Gül'ün okuması dileğiyle yazıyor. Atanamayan öğretmenlerin çoğunlukta olduğu grupta Cumhurbaşkanı Gül'den 40 bin atama için yardım isteniyor. Bazı vatandaşların da Abdullah Gül'e cep telefonu numaralarını bıraktığı görülüyor. Dertlerin yanı sıra Cumhurbaşkanı Gül'e çok sayıda övgü de geliyor. Gül'e bazı vatandaşlar, "Allah başımızdan eksik etmesin", "yakışıklısınız" gibi çok sayıda mesaj bıraktı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün sayfasına giren kullanıcılar, ortak arkadaşları ve daha önce beğendikleri sayfalar örnek alınarak, facebook tarafından tavsiyelerde de bulunuluyor. Gül'ün sayfasında da Recep Tayyip Erdoğan'ın sayfası facebook tarafından tavsiye ediliyor. Koyu Beşiktaşlılığı ile tanınan Gül'ün sayfasına giren kullanıcıların bazılarına Galatasaray sayfası da öneriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset