Abdullah Gül bekleneni yapmadı!

Cumhurbaşkanlığı, sosyal paylaşım ağı Twitter üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve TSK hakkında hakarete varan yorumlarıyla tepki toplayan Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Yusuf Müftüoğlu hakkında tepkisiz kaldı. Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı

Abdullah Gül bekleneni yapmadı!

Cumhurbaşkanlığı, sosyal paylaşım ağı Twitter üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve TSK hakkında hakarete varan yorumlarıyla tepki toplayan Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Yusuf Müftüoğlu hakkında tepkisiz kaldı. Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter, Müftüoğlu’nun yorumlarıyla ilgili “skandal” nitelemesine katılmadığını söylemesi dikkat çekti.

London School of Economics and Political Science’de medya ve iletişim alanında lisansüstü eğitimi aldıktan sonra 2010’da Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde danışman olarak göreve başlayan Müftüoğlu, Twitter’daki hesabında, zaman zaman Kieran Doherty (Hapishanedeki açlık grevinde ölen İRA üyesi) takma adını kullanarak ağır yorumlarda bulunmuştu. Müftüoğlu hesabında Kılıçdaroğlu ile ilgili “Arkadaşlar öğrendim ben meseleyi: Ak Parti Kılıçdaroğlu’nun hoşafına müshil atmış, adam cırcır olmuş, o yüzden kullanamamış oyunu” demişti. Müftüoğlu’nun skandal ifadelerinin üzerinden 3 gün geçmesine karşın Cumhurbaşkanlığı halen açıklama yapmadı.

 

‘HER KONUDA AÇIKLAMA ŞART DEĞİL’

Cumhuriyet'in haberine göre Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim’in Başkanı İlter, yine Twitter üzerinden kendisine yöneltilen sorulara Müftüoğlu’nu koruyan bir dille yanıt verdi. İlter, konuyla ilgili sorumuz üzerine, “Skandal sözcüğünü kabul etmiyorum. Her konuda bir açıklama yapılması gerekmiyor” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset