Abdulkadir Uraloğlu bende varım dedi

TRABZON – AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı için her gün yeni bir isim açıklama yapıyor. Bugün Trabzon’da bir isim daha “Bende Aday Adayıyım” dedi. İl binasında gerçekleşen adaylık açıklama törenin konuşan Abdulkadir Uraloğlu, “ 2023 yılı hedefl

Abdulkadir Uraloğlu bende varım dedi

TRABZON – AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı için her gün yeni bir isim açıklama yapıyor. Bugün Trabzon’da bir isim daha “Bende Aday Adayıyım” dedi. İl binasında gerçekleşen adaylık açıklama törenin konuşan Abdulkadir Uraloğlu, “ 2023 yılı hedeflerini gerçekleştire bilmek için 2015 yılı seçimi çok önemlidir. AK Partinin hizmet yolunda çıkmış olduğu bu davaya Trabzon’un ve milletimizin tüm teveccühü ile yoluna devam edecektir. Güzel bir ata sözü vardır. “At binenin kılıç kuşanandır.” Bu özellikleri kendimize gördük Trabzon’un evladı olarak sizlerinde söyleminiz ile yola çıktı.”dedi.

Bana sorarsanız ben kimim diye?  Şöyle açıklarım diyen Uraloğlu, “ Eğitim hayatını Trabzon’da tamamlamış. 1983 yılında KTÜ inşaat bölümünden mezun olmuş ve kısa bir özel sektör çalışmasından Karayolları camiasına girmiş biriyim. Karayollarında çeşitli hizmetlerde bulundum. Kamu kurumları arasından Karayolları yatkınamaz bir yer varıdır. Bende bur kurumda piştim. Trabzon’da bölge müdürlüğü yardımcılığı yaptım. Bu görev sırasında Trabzon’da ayda 4 bin KM’ye kadar yollar yaptık.”dedi.

Buradaki görevimden sonra Samsun’a atandığını ifade eden Uraloğlu, “ Karadeniz Sahil yolunun yapılması sırasında çok büyük bir emek sarf ettim. O dönemde Dış İşler bakanı olan eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’den de övgüler aldım ve buradan Bursa Bölge müdürlüğüne atandım. Buradaki görevim den sonrada Türkiye’nin en büyük yol ağı olan ege bölgesine İzmir Karayolları Bölge Müdürü olarak atandım. Bu görevimiz sırasında neler yaptık. Ankara – Kayseri yolunun açılışını yaptık. 2007 yılında Karadeniz Sahil yolunu açtık. 2009 yılında Samsun Ankara yolunu açtık. Türkiye’de çok büyük bir çapa sarf ettik ve ülkenin en büyük yol ağlarında bölünmüş yollar projelerinde çalıştım.”ifadelerine yer verdi.

Uraloğlu, “ Trabzon’da Tanjant yolu sahil yolu ve Kanuni bulvarının Güney Cevre yolu var bunların hepsinin takipçisiyim. Burayı Güney’e çeviren bir yol ağı içerisinde çalışmalar yapmak için projeler yapacağız. Zigana’ya büyük bir tünel açarak daha geniş ağlara açılacağız. Ben Trabzon’dan hiç ayrılmadım hep buranın dertleri ile dertlendim. Trabzon’un tüm problemlerini üstlenmek için ben hazırım. Şuanda ve bundan önce Memleketimize ve partimize hizmet eden isimler var; Benden önceki milletvekilleri Trabzon’a hizmet eden herkese teşekkür ederim. Hiç unutulmayan siyasetçi Mustafa Cumhur’u burada saygı ile anmak istiyorum. İnşallah onun gibi bu memlekete hizmet edebileceğiz.”şeklinde konuştu. 

Kaynak : Haber61 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset