“7’den 77’ye herkesin adayıyım”

MHP’de aday adayı sayısı artıyor.30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Dr. Hüseyin Örs’ de milletvekili aday adayı oluyor. Yerel seçimlerde aday olduğunu sosyal medya üzerinden duyurması ile tanınan Dr. Hüseyin

“7’den 77’ye herkesin adayıyım”

MHP’de aday adayı sayısı artıyor.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Dr. Hüseyin Örs’ de milletvekili aday adayı oluyor. Yerel seçimlerde aday olduğunu sosyal medya üzerinden duyurması ile tanınan Dr. Hüseyin Örs aynı zamanda 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nün de 2 dönem başkanlığını yapmıştı.

KTÜ’de öğretim üyesi olarak görev yaparken, 10 Şubat’ta istifa ederek Milletvekili aday adayı olacağını duyuran Dr. Hüseyin Örs “7’den 77’ye Herkesin Adamı” sloganıyla genel seçimler için start verecek. Dr Hüseyin Örs, 14 Mart Cumartesi günü saat 15.30 da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde aday adaylığını açıklayacak.

Örs aday adaylığı ile ilgili toplantıya tüm Trabzon’u davet ediyor. Örs “Bugün Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisine her dönemdekinden daha çok ihtiyacı olduğuna inandığım için MHP’den aday adayı oluyorum. Son yıllarda süslü cümleler ve algı operasyonları ile Trabzon oyalanıyor, sıradanlaştırılıyor. Bu sürece dur demek için, Lider Trabzon, kafaya oynayan Trabzon için aday adayı oluyorum. Trabzonlu hemşerilerimi yanımda görmek bana güç ve onur verecektir” dedi…

hüseyinörs-.jpg


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset