7 haziran sonrasında da İç içe olacağız

Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Mahir Küçük, gerçekleştirdiği ziyaretlerde halk ve esnafla bir araya gelerek aday adaylık süreci ve Trabzon için hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.Deneyimli bürokrat, vatandaşların ve esnafın d

7 haziran sonrasında da İç içe olacağız

Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Mahir Küçük, gerçekleştirdiği ziyaretlerde halk ve esnafla bir araya gelerek aday adaylık süreci ve Trabzon için hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi.

Deneyimli bürokrat, vatandaşların ve esnafın dertlerini daha iyi anlamak için her fırsatta halkın içinde olacağını, sık sık ziyaretler gerçekleştireceğini belirterek, “Şüphesiz toplumumuzun büyük bölümü esnaf kardeşlerimizden oluşuyor. Onların sıkıntılarını yerinde tespit edip çözüme kavuşturmamız toplumumuzun huzur bulmasına ve geleceğe umutla bakmasına vesile olacaktır” diyerek, gerçekleştirdiği ziyaretlerin sorunları çözmenin bir parçası olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarıyla başladığı üst düzey bürokratlık görevi süresince ülke ve Trabzon için birçok önemli işlere imza attığını ifade eden Küçük, “Bu şehre hizmet bizim için bir sevdadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Yeni Türkiye projesine Başbakanımız Ahmet Davutoğlu rehberliğinde hep beraber katkı sunacağız. 2023 vizyonu çerçevesinde Trabzon’umuzu tarihiyle, kültürüyle, doğasıyla, modern görünümüyle her alanda önde bir şehir yapacağız. Bunun için gerekli bilgi ve tecrübemiz var. Esnaf kardeşlerimizin, sanayicilerimizin, gençlerimizin sorunlarına derman olacak, hem Trabzon’umuzu kalkındırarak modern bir kent haline getirecek hem de bölge ekonomisine hayat getirecek projelerle karşınızdayım” dedi.

20150316aw354229_02.jpgAK Parti iktidarıyla millet iradesinin hak ettiği yere geldiğinin altını çizen Dr. Mahir Küçük, ülke olarak zor bir süreçten geçerek, Güçlü Türkiye’ye ulaştıklarını söyledi. Dr. Küçük, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bugün bir olan, birlik içinde olan Güçlü Türkiye’ye kolay ulaşmadık. AK Parti iktidara geldiği günden bugüne hızla değişen bir Yeni Türkiye var. İnşallah 7 Hazirandan sonra da daha da güçlenecek daha da hızlanacak. Bize düşen bu bayrak yarışında, hizmet yarışında yolumuza durmadan devam etmektir” diye konuştu.

Mahir Küçük seçim çalışmaları kapsamında tüm mahalleleri dolaşarak, vatandaşlarla hasbihal edip sorunlarını ve isteklerini dinlemeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset